Firma – The Firm (1993) film online subtitrat

Regia: Sydney Pollack
Actori: Tom Cruise, Gene Hackman, Paul Calderon, Jeanne Tripplehorn, Holly Hunter
Anul: 1993
Gen: Drama, Mister, Thriller
Durata: 154 minute
IMDB: 6.8

loading...

Vizionarea “Firma”, am realizat că firmele de avocatura au înlocuit plutoane Armatei ca microcosmos favorit la Hollywood. Noile thrillere de drept au aceleași ingrediente ca aceste vechi filme de acțiune al doilea război mondial de încredere: diferite tipuri de personalitate și etnice care lupta cu fiecare parte, atunci când ei nu sunt luptă inamic. Filmele de drept au un avantaj considerabil: personajele feminine participa pe deplin la toate acțiunile, în loc de doar stau acasă și scrie scrisori în față.

În “Firma”, un film labirint 153 de minute de Sydney Pollack, Tom Cruise joacă Mitch McDeere, un băiat sărac, care este rușine de originile sale umile acum că a absolvit Harvard Law cincilea în clasa lui. El devine oferte de la firmele de avocatura de top din New York și Chicago, dar în final stabilește pe o firmă mai mică cu sediul în Memphis. Decizia sa este-salariu condus; el vede bani de securitate, deși mai târziu în film el nu este în măsură să spună cât de bogată el ar trebui să fie de a simți cu adevărat sigure.

Mitch se mută la Memphis cu soția sa, Abby (Jeanne Tripplehorn, psihiatrul deosebit în “Basic Instinct”). Acestea sunt prevăzute cu o casa si un nou Mercedes strălucitor – atât microfoane, după cum se vede. Și, treptat, McDeere incepe sa realizeze noua lui firma de avocatura este în cârdășie cu diavolul. Un om FBI scurgeri fasole: doar un sfert din clientii sunt mai sus-bord, iar restul sunt hoți, ticăloși și bani-spală, cu partenerii firmei în calitate de bagmen transport maritim banii băncilor off-shore.