Fire with Fire (2012) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Luptând cu focul
Gen: Actiune, Crima, Drama
Scenariu: Tom O’Connor
IMDB: 5.7
Regizor(i): David Barrett
Actori: Josh Duhamel, 50 Cent, Bruce Willis, Rosario Dawson

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Ca urmare a unei zile istovitoare de muncă, Jeremy Thomas Coleman pompierul și colaboratorii săi preconizează să se încheie ziua cu un caz în vârstă de 35 de ani, Scotch. Atunci când Jeremy intră într-un magazin pentru a cumpăra snacks-uri, a fost martor și grefierul de fiul său fiind ucis cu brutalitate în mâinile Hagan, o crima sef arian Frăției. Dupa ce Jeremy scapă în sens restrâns cu viața lui, detectivul de poliție Mike Cella, al cărui partener vechi a fost ucis de Hagan în timp ce l-au urmărit într-un alt caz, vede o oportunitate de a aduce dreptate in filme online Fire with Fire. Hagan este arestat și Jeremy îl identifică într-o linie în sus; cu toate acestea, Hagan demonstrează că el știe foarte bine că Jeremy se află în spatele două sensuri oglinda recitând numele complet al lui Jeremy, adresa și numărul de securitate socială.

Inainte de proces, Jeremy este forțat să schimbe numele lui de familie la Douglas și să se predea intreaga sa cariera ca el este plasat în programul de protecție a martorilor din Fire with Fire. Cu toate că Jeremy consideră că este dificil să facă față cu pierderea carierei sale, el găsește consolare în romantismul lui înmugurire cu Talia Durham, un adjunct Statele Unite ale Americii mareșalului atribuit în cazul său. Mai târziu, avocatul lui Hagan aranjează ca el să fie eliberat din închisoare în săptămânile care au dus la proces. Ca rezultat, Jeremy și Talia găsesc viața în pericol. Talia este rănit de unul dintre Hagan lovit bărbați și Hagan numește Jeremy, care amenință să omoare pe toți pe care o iubește, dacă el mărturisește sau nu. Jeremy promite să ucidă Hagan mai întâi și abandonează programul de protecție a martorilor in Fire with Fire.

loading...

Jeremy călătorește acasă la Long Beach, California, unde caută un lider Eastside Crips să se răzbune exact ca in Fire with Fire. Crips refuza pentru a ajuta, dar da-i un pistol. Jeremy mize dintr-unul dintre locurile ascuns Hagan și ucide trei dintre oamenii lui în timp ce în urmărirea lui Hagan. Cu toate acestea, el lasă în urmă dovezi medico-legale, care nu pot fi urmărite înapoi la el din cauza stării sale WITSEC. Dovezile, deși, conduce detectivul Cella să creadă Jeremy se află în spatele crimelor. Jeremy crește mai îndrăzneață în acțiunile sale din Fire with Fire, torturându-unul dintre oamenii lui Hagan și confruntarea cu avocatul lui Hagan pentru a afla unde Hagan va fi o noapte.

Talia ajunge la Long Beach și încearcă să convingă Jeremy să-și abandoneze planul său. Jeremy blochează Talia în baie și devine departe, dar Hagan lui lovit omul ajunge la scurt timp după și o răpește Talia. In acea noapte, Jeremy, folosind cunoștințele sale de luptă împotriva incendiilor, seturi incendiate clădirea unde Hagan și oamenii lui se întâlnesc. Atunci când Jeremy realizează Talia este, de asemenea, în clădire, el pune pe costumul de pompier său și intră în clădire să o salveze. Jeremy fuge în Hagan în interiorul clădirii de ardere și, după o luptă, Talia ucide Hagan. Jeremy părăsește clădirea cu Talia. La wrap, detectiv Cella in Fire with Fire, în timp ce conversa cu DA, afirmă că nici o dovadă a fost lăsat în urmă, la clădirea arsă pentru a încărca pe cineva cu moartea a Hagan și oamenii lui. Cella se vede pune deoparte o fotografie de el și partenerul său vechi in filmul Fire with Fire.