Final Fantasy The Spirits Within (2001) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Final Fantasy Spiritele ascunse
Regia: Hironobu Sakaguchi, Motonori Sakakibara
Actori: Ving Rhames, Keith David, Alec Baldwin, Donald Sutherland, Andrea Baker
Anul: 2001
Gen: Aventura, Actiune, Animatie
Durata: 106 minute
IMDB: 6.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Personajele trăiesc în acea spațiul virtual, de asemenea in Final Fantasy The Spirits Within. Nu este pentru o clipă nu credem că dr Aki Ross, eroina, este un om adevărat. Dar noi recunosc că este natural, care este punctul de ansamblu. Ea are o prezență stranie, care este în același timp subtil ireale și totuși convingătoare. Mișcările ei (care reflectă acțiunile actorilor reale) simt despre dreapta, și părul suflă convingător în vânt. Primul Closeup a feței și a ochilor ei este uimitoare pentru ca realizatorii nu se tem să ne dea un bun, privire lungă – ne îndrăznesc să nu admire ambarcațiunile lor. În cazul în care Aki nu este la fel de reală ca o actrita umană, ea este la fel de reală ca un playmate care a fost retușate la o perfecțiune lucios.

Povestea Final Fantasy The Spirits Within implică o luptă a lui Aki și o bandă de foraj ochi (luptători umane futuriste), pentru a apăra supraviețuitorilor o invazie extraterestra de pe Pamant. Oamenii trăiesc în interiorul scuturi de energie care protejează unele dintre cele mai mari orașe sa iasa cu prudență, blindate și armate, pentru a se lupta cu extratereștrii, care arata ca formă liberă coșmaruri monstru transparente; Mi-am amintit creaturii apei în ” The Abyss. ” Străinii pot infecta oameni cu virusul lor sau esenta, și Aki (voce Ming-Na) crede că le poate învinge prin canalizarea cele opt ” valuri spirit ” de Pământ – sau Gaia, sufletul planetar.

loading...

Aliaților săi includ Gray Edwards (voce Alec Baldwin), care este liderul cetei adâncime ochi, si Dr. Sid (Donald Sutherland), împreună cu profesorul ei înțelept vechi. alte colegii ei se numără pilot Neil (Steve Buscemi) și luptătorii Ryan (Ving Rhames) și Jane Proudfoot (Peri Gilpin). Conducând forțele răului este Gen. Hein (James Woods), care vrea să suflu străinilor cu high-tech spațiu orbită tun. Cei care găsesc o paralelă între tun Hein și scutul antirachetă George W. Bush va fi ușor pentru a atribui Aki și prietenii ei să ecologiștilor; ei cred mantaua terestra sta deasupra unei Gaia-sferă care conține forța vieții planetei, și că, dacă tunul distruge, nu numai străinii, dar toată viața umană va muri. Unul dintre expeditii timpurii Aki lui este de a găsi, de salvare și au tendința de un lucru mic verde în creștere, care a supraviețuit în pustietate provocat (cred) atunci când un meteorit uriaș sa prăbușit în pământ și a lansat extratereștrii care le conține.

Extratereștrii sunt creaturi ciudate in Final Fantasy The Spirits Within, realizate străin în continuare de către incoerență filmului în manipularea acestora. Fără a dezvălui o taină majore cu privire la esența lor, pot să întreb cum ele par a fi fizic și conceptual atât la o dată. Ei învinge un om nu de el atacă fizic, dar prin absorbția esența vieții lui. Cu toate acestea, ele pot fi sablate țăndări de armele de Deep Eyes. Poate armele umane nu sunt convenționale, dar funcționează pe lungimea de undă a străinului; fie am confundat cu privire la acest punct, sau filmul făcut-o.

Destul despre complot, care este doar purtătorul de vizibilitate al filmului. Motivul pentru a vedea acest film este pur și simplu, glorios, să se uite la ea. Aki are scene de vis pe o altă planetă, în cazul în care o mare sferă celestă jumătate de umple cerul. Vom vedea New York City în 2065, ruinat, fantomatic, cu excepția porțiunilor sub cupola de protecție. Există secvențe de acțiune, care se supun doar vag legile gravitației din Final Fantasy The Spirits Within, și totuși par convingătoare pentru că am devenit familiari cu personajele care le ocupă. Fotografii, cum ar fi cea în care ne uităm direct în sus la Aki picioare pe suprafața unui lac sclipitoare. Și a infrastructurii de cupolei de protecție, coridoare și echipamentelor sale depășind orice posibile seturi din lumea reală. ” Final Fantasy ” a luat patru ani pentru a crea. O echipă de animație de calculator, pe jumătate japonez, pe jumătate-american, a lucrat în Hawaii cu regizorul Hironobu Sakaguchi; au împușcat multe dintre mișcările fizice și apoi le rotoscoped, iar artiștii au fost atribuite pentru a se specializa în special de caractere. Cel mai realist sunt, probabil, dr Sid și Ryan. Totul se împreună într-un fel de experiență uimitoare; e ca și cum ai martorii o poveste Heavy Metal vin la viață din filme online Final Fantasy The Spirits Within.