Filosofii – The Philosophers (2013) Film Online Subtitrat

Regia: John Huddles
Actori: Katie Findlay, Sophie Lowe, Rhys Wakefield, Freddie Stroma, Bonnie Wright, Daryl Sabara, Cinta Laura Kiehl
Anul: 2013
Gen: Drama, Fantezie, SF
Durata: 107 minute
IMDB: 5.7/10 din 4809 voturi

Dl Zimit Philosophers, profesor de filosofie la o școală internațională în Jakarta, a fost o provocare clasa lui de douăzeci cu exerciții de gândire pentru a le pregăti pentru viitorul lor. În ultima zi de școală, el deține un exercițiu în care a postuleaza o apocalipsă atomic din sens opus. Există un buncăr de adăpost le timp de un an, dar are numai consumabile pentru zece oameni, astfel încât elevii săi trebuie să decidă cine dintre ei ar trebui să fie permisă în. Studentul de sus, Petra, inițial refuză să participe, dar Zimit amenință pentru a reduce prietenul ei James scor academic dacă nu.

loading...

Zimit Philosophers distribuie cărți care conțin un detaliu despre personaje ale studenților în exercitarea: James este un fermier organic și Petra este un inginer. Elevii apăra dreptul lor de a intra în adăpost, atunci există un vot grup după discuții. Elevii cu aptitudini considerate utile pentru supraviețuire sunt permise în, cum ar fi James și Petra, iar cei care nu o fac sunt refuzate, cum ar fi Beatrice, un designer de moda. Zimit este parte a exercițiului, dar abilitățile sale sunt ascunse. La început studenții sunt de acord să-l lase în, dar Zimit execută studenții care au fost respinse, invocând faptul că este mai uman decât permițându-le să moară de radiații. Studenții rămase cursă în buncăr și blocați ușa de sticlă din spatele lor înainte de explozie. Afară, Zimit Philosophers detine un card de spunând că numai el are codul de ieșire. După ce a trăit în anul în buncăr, supraviețuitorii descoperă că codul de ieșire este necesară. Toate incercarile de rupere de din buncăr sunt inutile, iar după provizii a alerga afară ei se sinucidă grup.

Ei decid să încerce din nou exercitiul. Cardurile oferite mai devreme sunt revelate să conțină un detaliu secundar care schimba voturile, de exemplu, Georgina, care a fost permis în mai devreme din cauza statutului ei ca un chirurg, acum a contractat virusul Ebola, eventual, și este respinsă. Petra și James sunt încă votat în ciuda lui James detaliu caracter suplimentar de a fi gay. Zimit și elevii alese intra în buncăr, și sunt de acord să înceapă imediat procreeze. Diverse perechi heterosexuale se împreună, dar James este homosexual în acest exercițiu, Petra are să se culce cu Zimit. După zece săptămâni nu există sarcini, și Zimit susține că au nevoie pentru a schimba partenerii. Când Bonnie, un soldat cu memorie eidetică, refuză, Zimit ei amenință cu un pistol. Jack înjunghie Zimit Philosophers, care răspunde de deschiderea ușilor și uciderea toată lumea. James pune la îndoială motivele Zimit pentru exercitarea, întrebând de ce el pare intenția de pedepsirea lor. După verificarea cutia cu carduri, James descoperă că sa și a lui Petra au fost fixate, deși Zimit refuză să explice motivele.

Petra insistă exercițiul fi efectuată pentru a treia oară, și solicită ca toată lumea să încredere în ea de a alege cine va intra în buncăr. Ea alege oameni care sunt un risc potențial sau au abilități non-tehnice, inclusiv o cantareata de opera și poet, care înfurie Zimit. Petra se refuză să intre în buncăr, dar este împins în interiorul atunci când Chips trece de locuri cu ea înainte închide ușa. Zimit Philosophers este refuzată intrarea pur și simplu de la codul său de ieșire nu mai este necesară, Bonnie se amintește de iterație anterioară. Petra continuă exercițiul gândirii, explicând că anul în buncăr a fost plăcută și plină de creativitate. Când pleacă, ei descoperă că bombele nu au căzut. Zimit povestește că vor muri, ca nici unul dintre ei au competențele tehnice pentru a supraviețui, dar Petra contoare că vor trăi tot restul vieții lor scurte bine și moartea de bun venit atunci când aceasta ajunge. Zimit ajunge la plajă, care au supraviețuit într-o peșteră pentru anul trecut, și amenință să trage James, dar restul supraviețuitorilor stau în fața lui.

Înapoi în clasă, Zimit Philosophers este pe fugă de ultima exercițiul. La sfârșitul sesiunii, fiecare pleacă cu excepția Petra, care acuză Zimit de încercarea de a utiliza exercițiul la ea si James pedepsi. Zimit a fost o aventură cu Petra, și el crede James este sub ea. Petra susține că inteligența nu este tot ceea ce contează. Filmul Philosophers se încheie cu Zimit singur în școală ca el contemplă sinucidere.