Fighter in the Wind (2004) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Biografie, Drama
Scenariu: Hak-ki Bang, Yun-ho Yang
IMDB: 7.1
Regizor(i): Yun-ho Yang
Actori: Dong-kun Yang, Aya Hirayama, Masaya Katô

La fel de mult ca și coreenii au un antagonism înnăscută spre americani, nu le place japonezilor chiar mai mult. Ca atare, chiar și atunci când “Fighter in the Wind” este dur pe americani (dacă te uiți destul de cinema coreean vei primi în cele din urmă folosit la noțiunea coreeană de “Singura soldat bun american este unul mort”), ca sunt re chiar mai bifate la japonezi – cu excepția cazului, desigur, ești o femeie japoneză, atunci ei sunt dispuși să ierte. Având în vedere că Japonia a cucerit Coreea și zdrobit cultura lor pentru un bun de 40 de ani înainte și în timpul al doilea război mondial, acestea nu pot fi vina cu adevărat.

“Fighter in the Wind” cronici aventurile lui o Bae-dal (Dong-kun Yang, “Wild Card”), o figură din viața reală care a fost imortalizat în benzi desenate (sau manga) pentru faptele sale incredibile. In film Fighter in the Wind, Bae-dal este un boxer coreean naivi care, după o reclama cade literalmente în poală, decide că vrea să devină un pilot. Niciodată nu te superi că este mijlocul de-al doilea război mondial și locuri de muncă este de Imperială Japoneză Air Force. Din păcate, fiind ca Bae-dal este coreeană, iar japonezii se uită în jos, pe coreeni, Bae-dal și amicul Chun-Bae (Tae-Woo Jeong) sunt aruncate în program Kamikaze ca furaje pentru efortul de război. E acolo, în timp ce pe cale de a fi împușcat pentru refuzul de a intra într-o avion și se omoare, că Bae-dal prima întâlnește Kato (Masaya Kato, “Aragami”), un ofițer japonez care rebuturi regește Bae-dal într-o luptă.

loading...

Derularea înainte de sfârșitul războiului din filme online Fighter in the Wind, cu Japonia acum în abator și sub ocupație americană. Bae-dal și Chun-Bae se face o trăiesc pe străzi și cele mai noi invenții Hawking Chun-BAE (ceva numesc “Pachinko” spălat), când se execută în probleme cu Yakuza locale. Bae-dal este din nou umilit într-o luptă, și este salvat de Beom-su (Doo-hong Jung), un expatriat coreean care a fugit din Fighter in the Wind, ocupației japoneze Coreea de ani în urmă. Beom-su, care și-a pierdut deja o parte într-o luptă, încearcă lui cel mai bun pentru a preda oarecum gol cu ​​capul Bae-Dal a folosi pumnii pentru totdeauna. Dar, după Beom-su este ucis de Yakuza, se retrage Bae-dal în munți, hotărâte să devină cel mai bun luptator din lume, în scopul de a bate pe cei împuțit japonez și dovedească superioritatea de a fi coreene. Sau a unor astfel.

“Fighter in the Wind” este unul dintre acele filme Fighter in the Wind pe care nu poate într-adevăr să ia în serios. E flagrant naționalistă, și de a încerca să se atașeze o anumită inteligență este de a încerca același lucru cu un film Michael Bay. La fel ca compatrioți Je-Gyu Kang ( “Taegukgi”), scriitor / regizor Yun-ho Yang ( “Libera Me”) poartă naționalismul lui pe mînecile pentru toate pentru a vedea. Singurul personaj coreean în întregul film care vine chiar aproape de a fi mai puțin de eroic este cel mai bun prieten Bae-dal lui Chun-Bae, pe care îl vedem mai întâi încercând să scuture concetățenilor săi în alei întunecate.

Deși Bae-dal este eroul nostru, scenariul Fighter in the Wind face un lucru foarte ciudat și ignoră aproape complet de fundal Bae-dal lui. Niciodată nu a explicat modul în care Bae-dal crescut pentru a fi un tânăr dens fara nici un gând inteligent de a oferi în lume, și care se execută în jurul ocupat Coreea arate ca un arici stradă. Desigur, realizatorii pot fi bancare pe care majoritatea coreenilor va ști cine este Bae-dal, și, prin urmare să fie familiarizați cu legenda lui. Apoi, din nou, aceasta este doar o idee buna daca nu le pasă de vânzare filmul cu restul lumii. De asemenea, nu știe unde eroul a fost ne împiedică înțelegerea unde merge, și de ce.