Fight Valley (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Rob Hawk
Actori: Susie Celek, Miesha Tate, Erin O’Brien
An: 2016
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 3.6


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Fight Valley

Asa ca fiind un fan Miesha Tate, a trebuit sa ma uit la acest film. Remorca mi-a dat cam atmosfera unui film de Indy foarte ieftine, care este în parte, dar într-un fel nu-i rău deloc pentru un astfel de lucru.

Povestea este de fapt interesant, am sa implicat emoțional în ea, iar daca vrei sa vezi filmul de debut Miesha Tate. Dar ea are un rol real în acest sens. Holly Holm? Doar un medalion, cred că au pus-o ca punctul central al cutiei de acoperire din cauza câștiga ei din titlu. Pentru că într-adevăr ea este doar un medalion. Cyborg nu este prea mult în ea, fie și acționând ei nu este bun, cred că acest lucru este să se aștepte ca engleza nu este prima ei limbă încă de la început.

Dar, din fericire, deoarece rolul ei este mic, trece bine. Miesha într-adevăr ma surprins, nu aș spune că a pus o “performanță mare”, dar ea nu a fost deloc rău în partea ei acționează. Cealaltă actriță merge de la decent nu prea bune, dar ele nu sunt destul de rele pentru a pune filmul în pericol de a privi groaznic, fie.

Luptele? Ei bine, am citit o mulțime de reacții la ei și i-ar spune acest lucru … Ei sunt “acceptabil”, dacă i se poate spune. Acolo nu foarte mult timp, acolo elementele de bază, ei fac acolo treaba OK pentru a avansa complot, dar în mod clar arată regizorul și lupta coregraf sunt ambii foarte lipsiți de experiență în filmare astfel de lucruri.


Trailer Fight Valley