Fight Club (1999) Film Online Subtitrat


Regia: David Fincher
Actori: Helena Bonham Carter, Ezra Buzzington, Brad Pitt, Tim De Zarn, Edward Norton
Anul: 1999
Gen: Drama
Durata: 139 minute
IMDB: 8.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Fight Club

Viața e un iad. Fără bani, cu o slujbă monotonă și stresantă, cu fiecare nouă zi la fel ca cea de ieri, un tânăr trăiește fără speranță de mai bine și fără idealuri. Dar în viața lui apare cineva care îl învață să se miște și să trăiască liber. Pătrunde în labirintul unui joc dur, anarhic, al unor lupte mortale, nemotivate. Devine membru al unui club unde învață să se bată, înlocuind, pentru a-și dovedi puterea, amorteala spiritului cu agresivitatea. Dar înțelege curând că nu acesta e răspunsul la întrebările sale.

Un insomniac devenit o veritabilă bombă cu ceas (Edward Norton) și un comis-voiajor alunecos (Brad Pitt) canalizează agresivitatea masculină primară într-o formă nouă și șocantă de terapie.

Conceptul lor se bucură de un succes uriaș și “cluburi de luptă” se formează în lumea subterană a fiecarui oraș, până când o tipa senzuală și excentrică (Helena Bonham Carter) devine un obstacol în calea lor și declanșează un șir de evenimente derulate dement, complet scăpate de sub control, până la uitarea de sine.

Fincher, undeva la inceputurile formarii sale ca regizor, reuseste acest film-fenomen. Desi cu incasari modeste, filmul nefiind prea bine primit de public din cauza “prezentarii” de care a avut parte, (acel sapun roz de pe afis care pare un fel de gluma proasta; promovarea filmului aproape exclusiv pe canalele de lupte; titlul care trimite cu gandul la un film de categoria B), valoarea lui a fost incet dar sigur recunoscuta, devenind unul din filmele de referinta din anii ’90, prinzand practic in orice clasament serios topul 10 al acelui deceniu.


Trailer Fight Club