Fericire cu orice preţ – Cake (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Patrick Tobin
IMDB: 6,5
Regia: Daniel Barnz
Actori: Jennifer Aniston, Adriana Barraza, Anna Kendrick

loading...

Nici bun poate veni în cele din urmă dintr-un film care este la fel de obsedat de clopotei de vant ca “Fericire cu orice preţ”. Asta constant tinkle-tinkle ar trebui să fie un avertisment ca ceea ce incepe ca o drama medicala cu o dungă sănătos urât nu va putea rezista slapping un bandaj pe toate badness în cele din urmă.

Dar este în valoare de ședință prin doar pentru a viziona Jennifer Aniston scoate un spectacol de o viață. Amuzant doamna a plecat dramatic înainte de efectul amendă în astfel de ieșiri indie din 2002 a lui “The Good Girl” și 2006 de “prieteni cu bani.” Dar nu așa. Tu nu va fi în măsură să ia ochii de pe ea, care este un lucru bun, deoarece va dura ceva timp pentru a observa că filmul din jur începe ei pentru a merge moale pe margini până când acesta se prăbușește totul împreună. Ca un underdone, bine, Fericire cu orice preţ.

Aniston cu siguranță nu are nevoie de o nominalizare la Oscar pentru a valida ceea ce ea atinge ca un suferind durere cronica. Nu este atât de mult că ea nu purta machiaj sau părul ei este moale si gras. Sau că ondulate cicatrici sunt tencuite pe fata si membrele ei, cauza care ia o cantitate ridicol de timp pentru a fi dezvăluit în bucățele. Este aspectul disperat-pentru-ajutor în ochii ei și modul în care fiecare miscare ea face este un calvar. Chiar gemetele mici si mormăieli ea emite în mod regulat sunt mai agonizantă în reținere lor decât un țipăt full-out ar fi.

Ca bine-off LA divortata Claire Simmons, ea este capricios. Ea este amar. Ea este extrem de nepotrivit, mai ales atunci când ea doarme cu grădinarul ei. Ea se află pentru a obține ceea ce vrea și fură pentru a obține ceea ce are nevoie – care de obicei sunt Percocet si poate Oxycontin cu un avion de vânătoare voluminos de vin alb. Chiar și cei care sunt plătiți să fie frumos și grijuliu, Fericire cu orice preţ, ca ea instructor de terapie înot, nu pot sta pentru a fi în jurul valorii de ea. Dacă Raid fabricat un agent de respingere uman, aceasta ar fi numit Claire.

În primul scenă ea devine dat afară din grupul ei de sprijin sensibil-feely condus de un lider nesuferit Simpy (a aproape de nerecunoscut Felicity Huffman) pentru exprimarea admiratia ei pentru un membru numit Nina, care a chemat curajul să sară de pe un pasaj autostrada pentru ea moarte. Efectul de domino al plângea că cuvintele ei induc este bolnav amuzant. Claire este de fapt Bad Mos Craciun de pacienti.

Cel umanizarea felie de “Fericire cu orice preţ”, care este tolerabil este relația lui Claire cu menajera ei mexican, Silvana (teribil Adrianna Barraza, care a fost nominalizat la Oscar pentru 2006 este “Babel”). Hraneste natural născut ar putea fi un sfânt ca ea pune cu grosolănie lui Claire, comportamentul îngrozitor și cereri constante. Dar ea nu este o prostie. Probabil cel mai bun secvența în “Cake” este atunci când Claire spune Silvana ea trebuie să o conduce peste graniță pentru a umple de aprovizionare ei de pastile ilegale la o farmacie Tijuana. Grefierul oferă pentru a ascunde drogurile într-o statuie sfânt. “Am probleme cu nimic religios,” nemulțumiri Claire. “Ai probleme mai mari”, observă el pe bună dreptate. Cu toate acestea, o întâlnire restaurant unde Claire vine vorba de salvare Silvana lui sugerează că există unele indiciu de bunătate ascuns sub acest exterior fragil.