Ferdinand (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Carlos Saldanha
Actori: Kate McKinnon, David Tennant, Bobby Cannavale, John Cena, Gina Rodriguez
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ferdinand

Poate că titlul nu îţi spune nimic, dar cu siguranţă personajul titular îţi e familiar. Acesta e nimeni altul decât tăuraşul Ferdinand, eroul scurtmetrajului animat produs de Walt Disney în 1938 şi laureat cu Oscar. Lungmetrajul porneşte de la premisa scurtmetrajului (inspirat de cartea pentru copii Povestea lui Ferdinand scrisă de Munro Leaf).

loading...

Si ne arată aventurile blajinului tăuraş care preferă să se îmbete cu parfumul florilor. Si să privească gâzele din poieni în loc să înfrunte matadori în coride. Ceva ne spune că pacifismul animaţiei regizate de Carlos Saldanha (seria Ice Age) va face premiera din 22 decembrie filmul favorit din 2017 pentru organizaţia de protecţia animalelor PETA.

Scrisă de Munro Leaf, este cu siguranță cea mai faimoasă lucrare, a cărei versiune originală este ilustrată de Robert Lawson. Cartea a ieșit cu câteva luni înainte de începerea războiului civil spaniol. Si de aceea mulți susținători ai Caudillo Francisco Franco a fost văzut ca o carte anti-război.

A fost interzisă în Spania, dar și în Germania lui Hitler. Se spune că aceasta a fost una dintre cărțile preferate ale lui Mahatma Gandhi pentru propria sa morală. Numai în America, această poveste a vândut peste 4 milioane de exemplare. Care sunt adăugate la mai multe milioane din întreaga lume.

Aceasta este o poveste incredibila, care are o componentă ironică și paradoxală puternică, prezentând un contrast clar între marea „umanitatea“ a taurului împotriva bestialitatea omenirii încearcă în orice mod să-l facă feroce și să-l facă să lupte pentru propria sa ridiculizare.

Cartea, o mare de gândit pentru tineri și bătrâni, va deveni în curând un film de animație, a cărui direcție a fost încredințată lui Carlos Saldanha, și anume directorul capitolele 2 și 3 din „Ice Age“ și toate “Rio”.