Ferdinand (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Carlos Saldanha
Actori: Kate McKinnon, David Tennant, Bobby Cannavale, John Cena, Gina Rodriguez
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Ferdinand

loading...

După ce a fost confundat cu o bestie, Ferdinand, un taur uriaș cu o inimă mare, a fost capturat și îndepărtat de propria casă. Hotărât să se întoarcă la familia sa. Iși face o echipă specială, cu care pornește într-o aventură extraordinară. Stabilit în Spania, elne arată că nu este bine să judeci un taur după înfățișarea sa.

De la studiourile Blue Sky și Carlos Saldanha, regizorul animației Rio, inspirat de îndrăgita carte. Povestea lui Ferdinand de Munro Leaf și Robert Lawson, filmul este o comedie emoționantă și plină de aventură. Cu o distribuție excepțională care îi numără pe: John Cena, Kate McKinnon, Gina Rodriguez, Anthony Anderson și mulți alții.

Mulţi dintre noi ştiu scurtmetrajul Disney din 1938 despre taurul care preferă să se bucure de mireasma florilor decât să provoace prăpăd. Iată că regizorul Carlos Saldanha (seria Ice Age) îi dedică un lungmetraj animat în care discută despre modul cum aparenţele înşeală şi despre cât de greu este uneori să decizi ceea ce vrei să faci în viaţă.

În centrul atenţiei este din nou Ferdinand, taurul blând a cărui viaţă se dă peste cap când, înţepat de o albină, distruge totul în jur şi este imediat etichetat drept taur potrivit pentru corride. Cei mici vor învăţa că fiecare are dreptul să fie exact cum vrea, iar spectatorii adulţi se vor amuza la giumbuşlucurile amicilor lui Ferdinand, trei arici pe nume Una, Dos şi Cuatro.

loading...