Father Figures (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Lawrence Sher
Actori: Owen Wilson, J.K. Simmons, Glenn Close
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Father Figures

Când doi fraţi aleg să se certe (şi chiar să se bată) în timp ce maşina lor se află pe o şină de cale ferată iar în depărtare se aude un ţignal de tren. Stii sigur că au o problemă cu IQ-ul. Cei doi sunt interpretaţi de Owen Wilson şi Ed Helms. Iar misiunea lor este să-şi descopere tatăl pe care îl crezuseră mort. Glenn Close apare în rolul mamei, iar J.K. Simmons în cel al unuia dintre posibilii taţi.

loading...

Când a aflat că mama lor a mințit-le de ani de zile despre tatăl lor ar fi decedat, doi frați gemeni fraternali lovit la drum, pentru a-l găsi.

La data de 14 iunie 2011, a fost anunțat că Paramount Pictures a achiziționat drepturile asupra Bastards script-ul de comedie spec scrise de Justin Malen. Povestea este despre doi frați care învață tatăl lor nu a murit atunci când au fost tineri. Montecito Picture Company va produce filmul. La 7 august, 2014, Alcon Entertainment a venit la bord pentru a produce și să finanțeze filmul pentru Warner Bros.

După ce Paramount a părăsit proiectul, în timp ce Lawrence Sher cineastul a fost atașat de a face debutul regizoral. Ivan Reitman, Tom Pollock, iar Ali Bell ar produce filmul prin Montecito. La 15 iulie, 2015, Owen Wilson si Ed Helms sa alaturat distributiei de plumb a filmului pentru a juca fratii, in timp ce Broderick Johnson si Andrew Kosove ar produce, de asemenea, filmul prin Alcon.

J. K. Simmons și Terry Bradshaw s-au alăturat, de asemenea, exprimate la 13 august, 2015, în cazul în care ambii vor juca părinții biologici personajele principale. Bradshaw ar juca rolul de el însuși. La 18 august, 2015, Ving Rhames semnat pentru a juca Rod Hamilton, prietenul și fostul coechipier de fotbal jucător Bradshaw.