Fata cu un dragon tatuat – The Girl with the Dragon Tattoo (2011) film online subtitrat

Regia: David Fincher
Actori: Rooney Mara, Donald Sumpter, Christopher Plummer, Geraldine James, Goran Visnjic
Anul: 2011
Gen: Crima, Drama, Mister
Durata: 158 minute
IMDB: 7.9/10 din 175947 voturi

loading...

Succesul eroina Lisbeth Salander sugerează o foame în audiențe pentru o imagine erou de acțiune, care nu este un bărbat alb, cu 35ish miriște pe bărbia. Astfel de caractere sunt adesea eficiente, dar uneori par împrumutat de alte filme. Există câteva personaje oriunde, Fata cu un dragon tatuat, cum ar fi Salander, jucat aici de Rooney Mara și Noomi Rapace în original 2009 imaginea suedeză. Subțire, puternic, bântuit, cu un aspect care traversează goth cu S & M, ea este șiteribil inteligentă și blocați emoțional.
A fost o fascinație cu Salander macră, feroce care ma atrage în filmele “Fata cu un dragon tatuat”. Știm lucruri oribile s-au întâmplat cu ea mai devreme in viata care explică furia ei și izolare mândru. Apartamentul ei din Stockholm este ca mansarda de vultur. Ea are o viață izolată on-line, relațiile la distanță, cu alte câteva geeks tehnologie și o singurătate sumbră. Una dintre cele mai undercurrents acestor filme Fata cu un dragon tatuat este raportul foarte treptata care crește între Lisbeth și Mikael Blomkvist, jurnalistul de investigație radicală. Aceasta nu este niciodată genul de film care au de gând să se îndrăgostească. Că ea chiar zâmbește este un progres.
Poveștile putinei în mintea mea. Am citit două romane Stieg Larsson, văzut toate cele trei filme suedeze si acum am întors pentru a treia turul meu prin prima poveste. E un sentiment ciudat să fie văzut un film care seamănă omologul său suedez, în atât de multe feluri, dar este subtil diferit sub conducerea lui David Fincher și cu un scenariu de Steven Zaillian. Nu știu dacă e bine sau mai rău. Ea are un aer diferit.