Fast 8 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: F. Gary Gray
Actori: Charlize Theron, Vin Diesel, Dwayne Johnson
An: 2017
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Fast 8

Pentru mulţi cinefili, filmele Fast & Furiuos sunt captivante, distractive, pline de adrenalină, însă puţini le consideră material de Oscar. Iată de ce afirmaţiile lui Vin Diesel, dintr-un interviu recent acordat EntertainmentWeekly.com, sunt uimitoare. Starul este convins că ultima parte a francizei, Fast & Furious 8, ar putea include filmul pe lista câştigătorilor Academiei Americane de Film, iar asta graţie regizorului său, F. Gary Gray.

Cineastul a fost ignorat anul trecut la Oscaruri, deşi a stat la cârma unei producţii muzicale extrem de bine primite de critici, Straight Outta Compton (unul dintre motive pare să fi fost includerea sa printre susţinătorii mişcării de protest legate de lipsa candidaţilor de culoare de pe listele Academiei).

loading...

Diesel este convis acum că Gary Gray a Fast 8 „ceva nemaipomenit” cu Fast 8 şi nu va putea fi trecut cu vederea la Oscaruri: „Cred că s-a apucat de acest film cu ambiţia în dinţi şi şi-a propus să se facă remarcat. ‘Voi face să vină Oscarurile către această ultra populară saga’, şi-a zis. Să vedeţi ce a făcut!”.

Potrivit declaraţiilor acotorului, Fast 8 se delimitează de restul filmelor din serie, având însă ca punct de referinţă a şaptea parte a acesteia: „Fast 8 este diferit. Personajul meu este într-atât de frămantat şi afectat, încât vă va şoca. A trecut prin multe în partea a şaptea şi suferă încă după pierderea adusă de evenimentele de acolo”.

Cunoscută pentru varietatea rolurilor – şi mulţimea de premii obţinute – Helen Mirren pare că îşi continuă cariera (are 70 de ani) sub moto-ul uneia dintre producţiile de acţiune în care a jucat – Greu de pensionat. Actriţa a fost distribuită în cea de-a opta parte a seriei blockbuster Fast and Furious.