Fargo (2014) Serial Online Subtitrat


Regia: Scott Winant
Actori: Martin Freeman, Joey King, Colin Hanks, Billy Bob Thornton, Allison Tolman
Anul: 2014
Gen: Drama, Crima, Thriller, Seriale Online
Durata: 53 minute
IMDB: 9.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Fargo SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

Fargo SEZONUL 2 Online:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:

S02E09:

S02E10:


Sinopsis Fargo

În centrul atenției este agentul de asigurări Lester Nygaard (Martin Freeman) a cărui viață în orășelul Bemidji ar putea fi mult îmbunătățită. O slujbă plictisitoare la care nu e prea bun, o soție cicălitoare, un frate mai mic care de-abia așteaptă să se laude cu noua sa promovare și o întâlnire cu Sam Hess, cel care îl chinuia în liceu, fac ca Lester să aibă o zi înfiorător de proastă.

Lucrurile nu se îmbunătățesc nici când după întâlnirea cu Hess trebuie să meargă la spital, unde îl întâlnește pe misteriosul Lorne Malvo (Billy Bob Thornton), un asasin plătit ajuns în micul Bemidji în urma unei misiuni sfârșite prost. Efectele unei conversații cu Malvo se vor dovedi cu bătaie lungă pentru sărmanul Lester, care își va vedea viața complet dată peste cap.


Trailer Fargo


Review Fargo

O adaptare a filmului cu acelaşi nume premiat cu Oscar, serialul FARGO (2014) dispune de o poveste cu totul nouă de genul “true crime” şi urmăreşte un caz cu personaje noi. Dar păstrând același fundal unic de umor, omoruri și politețe extremă tipică pentru Minnesota, care au făcut din film un clasic fără vârstă.

Fargo, premiat cu Emmy are 10 episoade scrise de Noah Hawley şi îi are ca producători executivi pe câştigătorii premiului Oscar. Fraţii Coen („Fargo”, „The Big Lebowski”), Warren Littlefield şi Geyer Kosinski.

Premiat cu Oscar, actorul Billy Bob Thornton joacă rolul lui Lorne Malvo. Un om manipulant care îi schimbă viaţa pentru totdeauna agentului de asigurări dintr-un orăşel mic. Lester Nygaard, rol jucat de Martin Freeman, câştigător al premiului BAFTA şi nominalizat la premiul Emmy. Efectele unei conversaţii cu Malvo se vor dovedi cu bătaie lungă pentru sărmanul Lester. Care îşi va vedea viaţa complet dată peste cap, până la final lucrurile luând o întorsătură surprinzătoare.

Toate acestea se adaugă la distribuţia colorată de personaje episodice ale serialului Fargo. Printre care câştigătorul premiului Emmy, Bob Odenkirk în rolul ofiţerului de poliţie Bill Oswalt. Actorul nominalizat la Globul de Aur şi Emmy, Oliver Platt în rolul lui Stavros Milos. Câştigătoarea Screen Actors Guild Award, Kate Walsh, în rolul Ginei Hess.