Fara frica – Fearless (2006) film online subtitrat

Titlu original: Huo yuanjia
Gen: Actiune, Biografie, Drama
Scenariu: Chris Chow, Richard Epcar
IMDB Rating: 7,7
Regizor(i): Ronny Yu
Actori: Jet Li, Li Sun, Yong Dong

loading...

Filmul Fara frica începe cu Huo Yuanjia lupta trei occidentali: un boxer britanic, un lancer belgian, și un scrimer spaniol. Huo învinge toate cele trei dintre ele si are un flashback înainte de următoarea lupta cu un luptător japonez Anno Tanaka.

Huo Yuanjia ceasuri tatăl său Huo Endi elevii arte martiale si vrea sa participe, dar tatăl său este preocupat de astm lui și refuză să-i permită să practice artele marțiale. Huo Yuanjia vede apoi pe tatăl său într-un meci cu un alt artist leitai martiale pe nume Zhao, care a câștigat lupta dishonourably de riposteze atunci când Huo Endi a avut loc înapoi ceea ce ar fi fost o lovitură fatală in Fara frica. Huo Yuanjia se simte umilit de înfrângerea tatălui său și promite să-și recapete onoarea familiei sale și mândrie. El practică arte marțiale secret în spatele tatălui său. Pe masura ce anii trec, Huo Yuanjia învinge mai mulți adversari în meciurile leitai și devine unul dintre cei mai renumiti artisti marțiale în Tianjin. Cu toate acestea, așa cum el devine din ce în ce mai populare și de succes, el devine, Fara frica, de asemenea, mai arogant și nemilos față de adversarii săi. Tatăl său târziu, cu toate acestea, a pledat practica de a arăta milă și nu face nici un rău fizic grav pentru adversarii.

Atunci când un maestru de arte martiale rival numit Qin Lei rănește unul dintre urmașii săi, Huo se simte insultat și se confruntă cu Qin la petrecerea de ziua acestuia. Confruntarea escaladează într-o luptă între Huo și Qin, în care Huo apare ca învingător prin uciderea Qin cu o lovitură fatală la piept. Cu toate acestea, finul lui Qin caută răzbunare pe Huo și ucide mama si fiica Huo în represalii. Ghidat de furie, Huo merge la casa lui Qin, Fara frica, în cazul în care finul lui Qin admite la crimele înainte de ucidere sine. Mai târziu, Huo afla ca a fost adeptul lui, care a insultat și a provocat Qin mai devreme, ceea ce a determinat bate lui.

Copleșit de durere și rușine, Huo fuge Tianjin și rătăcește fără țintă de mai multe luni. A, Wanderer gri despletit, el aproape se îneacă într-un râu, dar este salvat de bunica Sun și nepoata ei oarbă Yueci. Ei l-au adus înapoi în satul și Huo lor, ghidat de faptele lor simple de bunătate, începe să învețe valoarea de compasiune și milă.

În 1907, Huo se întoarce la Tianjin și vede schimbările care au avut loc în lipsa lui. El cere scuze familiei Qin și împacă cu cel mai bun prieten din copilărie, omul de afaceri Nong Jinsun, pe care el a ofensat mai devreme. El contestă luptătorul american, Fara frica, Hercules O’Brien, care a fost de luare titluri de înfrângerea artisti marțiale chinezești și de asteptare chinezi “oamenii slabe ale Orientului”. In meciul, Huo salvează de la a fi trași în țeapă O’Brien pe niște cuie pe partea laterală a inelului (care a devenit expuse în timpul luptei) și va câștiga aprecierea O’Brien, care numele Huo Victor. Faima Huo începe să se răspândească cu provocări succesive cu alte luptători străini. În 1909, cu finantare de la Nong Jinsun, el fondează Chin Woo Athletic Association în Shanghai.