Familia lui Mos Craciun – Meet the Santas (2005) Film Online Subtitrat


Regia: Harvey Frost
Actori: Steve Guttenberg, Crystal Bernard, Dominic Scott Kay
An: 2005
Gen: Comedie, Craciun, Familie, Fantezie
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Familia lui Mos Craciun – Meet the Santas

Pentru a se putea instala pe tronul tatalui sau, de la Polul Nord, Nick Claus trebuie sa fie insurat. “Aleasa” este intruchipata de Beth Marshall. Cu numai 4 zile inainte de Craciun, numaratoarea inversa pana la nunta anului a inceput.

O urmare a “single Moș Crăciun caută doamna” * ATENTIE * – Spoilere înainte! Să sperăm că nu este suficient pentru a distruge întregul film, dar ai fost avertizat! Comentez pe dispozitive complot, deci ar fi oarecum spoiler, dar revizuirea nu funcționează fără informația Ei bine, am văzut primul din seria (notat mai sus) și nu cred că o mare parte din ea. Cu cadrul în loc, am crezut că această caracteristică s-ar putea trage împreună mai bine, cu toate acestea. Gresit.

Pe scurt, Crystal Bernard este Beth, logodnicului moștenitorului Santa (interpretat de Steve Guttenberg Nick).

Mama lui Beth este un dictator aspru care domnește cu un pumn de fier, iar când Beth se întoarce la ea când se pare că ea nu se poate pune împreună căsătoria ea vrea la timp pentru Ajunul Crăciunului (poveste lungă), ea aduce pumnul în jos pe Bet.

OK, să ne uităm la probleme: ritm foarte lent. Irosește prima oră rătăcind-complot înțelept, atunci când este introdus mama, ea este imposibil de dură (atât de dur încât dispozitivul de complot Beth cere ajutorul ei nu este credibilă, o fugă (sau sinucidere) ar fi fost mai credibil (și mai repede!)) Steve Guttenberg joacă rolul său ca un tont totală. Atât de enervant că nu este amuzant. In primul film el prezinta unele creier / abilități parentale. Nimic aici, pur și simplu prost.


Trailer Familia lui Mos Craciun – Meet the Santas