Falsificatorul – The Forger (2014) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Scenariu: Richard D’Ovidio
IMDB Rating: 6,5
Regizor(i): Philip Martin
Actori: John Travolta, Abigail Spencer, Christopher Plummer

loading...

Deschiderea împușcat în falsificator este un Haggard John Travolta stând într-o celulă de închisoare, iar disperarea gravat în fața lui sugerează actorul ar fi deja contemplând cum greșit este pentru acest rol Falsificatorul. Există unele elemente solide aici, dar nici credibilitate nici coeziune între ele într-un thriller Falsificatorul care inveleste un mediu Boston curajos amintește de o poveste Dennis Lehane în jurul unei inimi sentimental, cu o mize mari artă jaf care aparține într-o mai robust trasate imagine studio Hollywood.
În ciuda unui scenariu problematic, primul element veteran de televiziune britanic Philip Martin este îndreptată cu polish rezonabile și asamblează destul nume se debarca cel puțin o expunere minima. (Saban Filme dobândit titlul înaintea sale premiera oficiala Toronto.) Și în timp ce turnare este lovit-și-dor, cele mai bune active ale filmului sunt un caracter rândul plăcută de Christopher Plummer, aruncând maniera sa manierat pentru a juca un sărat con old-school om; și munca sensibile din Tye Sheridan (Mud) ca un adolescent cu mai mult vă faceți griji decât doar probleme de tata.
Travolta joacă maestru Falsificatorul de artă Ray Cutter, un tip dur somnoros care cheamă la o favoare de la un asociat periculos să-l scoatem din închisoare nouă luni mai devreme. Motivul este onorabil: fiul în vârstă de 15 de ani Ray, Will (Sheridan) are stadiul patru cancer și vrea să-și petreacă ceva timp cu copilul, patching rănile în relația lor în timp ce el încă mai pot. Nici Will nici tatălui lui Ray, Joseph (Plummer), are placerea de a vedea pușcăriaș după absența lui de patru ani, deși scenariul ocupat de Richard D’Ovidio (Call) nu are timp să sape în motivele de ostilitate lor, dincolo de indicii generice care Ray îi dezamăgesc.