Falsely Accused (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Maria Pulera
Actori: Bradford Anderson, Rosanna Arquette, Tommy Beardmore
An: 2016
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Falsely Accused

Eu dau acest film un 2 în loc de 1 numai pentru că se pare, cel puțin pentru mine, că persoanele implicate în ea cel puțin încercat. Pot să văd ce au încercat să facă mai ales cu poftă de mâncare complot la sfârșitul anului. Am vazut filme mai proaste în cazul în care producătorii și actorii nu au fost nici un efort, dar eu încă nu s-ar recomanda ca oricine viziona acest film. Filmul este atat de rau incat este greu sa stai concentrat mental pe poveste.

Acting este absolut teribil. La un moment dat unul dintre personaje cade și impales mâna pe un cui, dar el abia are nici o reacție la ea. Cel mai bun actor în acest film a fost un caine care a fost singurul personaj pentru a juca rolul lor natural. Nu există nici un fel de chimie între cele două personaje principale, în ciuda încercarea scriitorului de a forța chimia inexistentă asupra privitorului.

Scrisul este oribil. Dialogul este ca ceva ce ai auzi într-o piesă de școală elementară. Polițiștii mereu apar în momentele perfecte pentru a promova Trainwreck, care este acest film. Cu cele mai multe filme vă pot spune în primele 10-15 minute care filmul nu este bun …. cu acest film a durat doar 5. m-am forțat să-și continue vizionarea, deoarece cred că am fost într-o stare de spirit ciudată.


Trailer Falsely Accused