Eye Candy (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Christian Taylor
Actori: Harvey Guillen, Victoria Justice, Casey Jon Deidrick, Kiersey Clemons, John Garet Stoker
Anul: 2015
Gen: Mister, Drama, Crima, Seriale Online
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Eye Candy SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Eye Candy

De la vedeta Disney la MTV: Victoria Justice are un nou serial. MTV a lansat pe piaţă primul material video al serialului în care rolul principal este deţinut de vedeta Disney, Victoria Justice. Aceasta partitură marchează în primul rand o depărtare a actriţei de rolurile de adolescentă naivă si romantica, dar si prima tentativă a canalului MTV de a face un serial de mister.

Povestea serialului se bazează pe romanul scriitoarei R. L. Stine si are în prim plan o tânără fată care se vede implicată într-o crimă, când realizează că unul dintre apropiaţii ei e un ucigas în serie. Premiera va avea loc pe data de 12 ianuarie, 2015.


Trailer Eye Candy


Review Eye Candy

L-am privit, inițial, cu multe rezerve. Mă gândeam că e vreun serial pentru puștani, un fel de telenovelă ceva mai alertă. Făcut de MTV, un post de televiziune care numai tradiție în seriale de tip thriller nu are, Eye Candy, care a avut premiera oficială pe 12 ianuarie în SUA s-a dovedit a fi unul chiar bun. Merge să-l vizionezi după o zi de muncă. Toată acțiunea se petrece în apropiere de mediul virtual, în care tinerii își desfășoară o foarte mare parte din viața de zi cu zi, iar atmosfera creată în jurul personajelor este specifică. Una peste alta, e un thriller reușit.

Am remarcat-o și pe actrița principală, Victoria Justice, care s-a făcut remarcată mai mult în sfera muzicii pop, dar care se descurcă de minune în personajul pe care-l are de interpretat în Eye Candy. Dacă vă plac serialele de genul criminali în serie, cluburi de noapte și rețele sociale bântuite de obsedați sexual și psihopați, totul îmbrăcat într-o atmosferă muzicală comercială, Eye Candy este perfect. Am văzut primele cinci episoade și l-am trecut deja în lista de priorități.