Extraction (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Steven C. Miller
Actori: Kellan Lutz, Gina Carano, D.B. Sweeney, Bruce Willis
Anul: 2015
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 83 minute
IMDB: 3.8

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Este nevoie de încredere pentru a pune un film Extraction al cărui titlu singur cuvânt este, de asemenea procedura prin care un medic dentist scapă de un dinte putred. Încrederea fie că filmul este atât de bine încât nu critic de film Extraction va face ca gluma, sau că nu critic de film va fi atât de referință ciudat ca pentru a merge pentru că gluma oricum.

După ce am susținut într-un pic de un colț un pic prea devreme în revizuire, voi spune că, nu, “Extraction” nu este foarte buna, ca de rating mea stea implică. Și un fel de extracție face aluzie în titlu este genul agent secret sub acoperire operațiuni, în care un actor pe cale de disparitie este scos din locul de pericol. Acest tip de funcționare, în mod ciudat, se dovedește a nu fi într-adevăr punctul de film. Punctul de reală a filmului pare a fi a face o stea viabilă film de acțiune din plumb sale, Kellan Lutz, “Twilight” veteran care a avut o pereche de fotografii de la ea înainte (a se vedea, dacă vreți, de exemplu, “The Legend lui Hercule “). Acesta este un astfel de vehicul Lutz care chiar foarte mare vedeta de cinema Bruce Willis este al doilea facturate tip. M-am uitat doar recent domnul Willis face munca excelentă activitate in 1994 a lui excelent “Fool Nimeni nu” (care de fapt ar trebui să fie pe sezon de vacanță lista film rewatching tuturor), și așa a fost un pic rușine să-l văd sandwich între Lutz și Gina Carano în credite de deschidere la Extraction.

loading...

În orice caz, filmul Extraction, scris de Max Adams a “Heist” infamia și Umair Kaleen, se deschide cu caracter Willis “amenințat de răi europene groase cu accent, care spun personajul lui Turner că ei știu unde locuiește, pentru Real. Willis face exact ceea ce vă așteptați ca el să și spune: “Nu amenința niciodată familia mea din nou” la baddie șef înainte de suflare-l departe. Întrebare: Dacă vrei să-l omoare pe tipul oricum, el nu va fi în măsură să amenințe din nou familia ta, așa că de ce deșeurilor cuvintele? Dacă te duci prin “Extracția”, cu acest tip de atitudine, nu vei bucura de ea. Care ar fi o rușine, dacă nu au fost mult să se bucure.

În schimb in Extraction, există Lutz ca fiul lui Turner, un CIA “birou jocheu”, care, desigur, se rogue dupa tata, de asemenea, CIA, se ținuți ostatici de către unele noi răi mulți ani după incidentul scena de deschidere a. Totul legat, nu glumesc, și agentul Gina Carano, care a desfășurat la plin de farmec Newark New Jersey, este o fosta prietena de fils Turner, care-i face, desigur, foarte probabil să nu se transforme în necinstiți chipes, atunci când căile lor trece, în ciuda huffy protestele de un șef de stație jucat de DB Sweeney.

Ceea ce urmează este un lucru sub acoperire vioi, care implică infiltrarea unui loc se numește caracter, nu glumesc, “cea mai tare club din oraș.” Alte biți interesante de dialog includ Extraction. Ești prea aproape de situația “,” s ** t furtună de proporții epice “,” cel mai bun g ** naibii câmp operative “și mai mult, inclusiv de oameni cultivate de asteptare reciproc” cățea “subliniind totodată arme la capete celorlalți . Știi, ca de obicei. Regizorul Steven C. Miller prezinta unele conștiință vizual în scenele de actiune si paleta de culori neobișnuită a unora dintre secvențele a-villain’s-vizuina-depozit de noapte-urmărire, dar nu reușește, de asemenea, să aprecieze că utilizarea bici-bucătărie nu prea face tot atât de mult pentru a face o secvență de dialog plictisitor privind thhile Lutz și Carano merge despre sarcinile lor cu entuziasm lăudabil (sincer, lecturi linie Carano lui aici, în timp ce nimic de-a scrie despre acasă într-un sens mai larg, sunt o îmbunătățire uriașă asupra muncii ei în menționat mai sus “Heist”, și bun pentru ea), Willis într-adevăr s-ar putea la fel de bine s-au sunat în performanța sa. O parte din mine nu-l vina, dar o altă parte din mine ar vrea să-l să-l taie in Extraction.