Extra pază-n cartier – The Watch (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Akiva Schaffer
Actori: Ben Stiller, Jonah Hill, Vince Vaughn, Richard Ayoade
Anul: 2012
Gen: Comedie, Actiune, SF
Durata: 102 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Extra pază-n cartier – The Watch

Glenview, Ohio – Statele Unite – Planeta Pământ. În această enclavă aparent liniștită și oază de siguranță, Evan Bob, Franklin și Jamarcus hotărăsc să-și unească forțele pentru a-și proteja comunitatea si se bucură de toate avantajele de “paznici”… beau bere, pierd vremea și își fac de cap, ca băieții.

Faceți cunoștință cu Paza cartierului: Evan (Ben Stiller), bărbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distracții, Franklin (Jonah Hill), cel dur și imprevizibil, și Jamarcus (Richard Ayoade), proaspătul divorțat în căutarea iubirii.

În rolul celor patru membri ai “pazei”, Levy și regizorul Akiva Schaffer (o forță creatoare din spatele câtorva filme scurte renumite din seria “Saturday Night Live”) au fost distribuiți trei actori de comedie celebri și un tânăr talent: Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill si un tanar talent, Richard Ayoade. Singurele lucruri mai periculoase decât amenințarea la adresa cetățenilor onești din suburbia Glenview sunt cei patru bărbați care s-au reunit pentru a-i salva.


Trailer Extra pază-n cartier – The Watch