Exposed (2016) Film Online Subtitrat

Regia: Declan Dale
Scenariu: Gee Malik Linton, Declan Dale
Actori: Mira Sorvino, Keanu Reeves, Christopher McDonald, Ana de Armas
Anul: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.9

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Declan Dale este director creditat de “Exposed”, dar numele este un pseudonim pentru Gee Malik Linton, care a plecat din film, după directori retăiată drastic filmul. Chiar și fără aceste informații, e ceva clar este gresit cu “expus”, care este peste tot pe harta in termeni de poveste și de caracter, în timp ce în jurul valorii de poticnire privind vânătoarea pentru o semnificație mai măreț care nu ajunge. Este o caracteristică naucitoare, în special în starea sa actuală confuz, oferind puțin recompensa pentru cei care alegerea de a pune cap la cap ceea ce pare a fi fost o explorare straniu de abuz sexual și de corupție de poliție la un moment dat în timpul istoriei sale de producție tulbure in filmul Exposed.

loading...

O femeie cubanez care trăiesc în New York City, Isabel (Ana de Armas) se ocupă cu turneu soțului ei de datorie în Irak, rămânând aproape de familie în timp ce fratele-in-law ei, Rocky (Gabe Vargas), este suspectat de uciderea unui corupt politist – (Keanu Reeves) partener Detective Galvan, iar soțul a Janine (Mira Sorvino). Bântuit de viziuni fantomatice, Isabel incearca sa se păstra împreună, concentrându-se pe protecția unuia dintre elevii ei de școală elementară din Exposed, care a fiind neglijate de către părinții ei. Galban luptă cu propriile sale probleme de tata ca el lucreaza pentru a rezolva uciderea partenerului său, învățând cât de rău omul a fost, care expune propria sa moralitate iffy după caz ​​se destramă. Ca un suspect de top în acest caz, pivotului de droguri negru (Big Daddy Kane) își propune să vâna Rocky, încercând să rezolve câteva probleme în timp ce hărțuit în mod repetat de către Galban pentru o crimă pe care jură că nu a comis.

Presupun că in filme 2016 online Exposed ar putea califica ca un mister, cu cazul polițistului mort de conducere povestea, consumatoare de numeroase personaje pe măsură ce lucrează pentru a descoperi adevarul din spatele crimei. Și totuși, caracteristica nu este de mult o puzzler, care deține la un ton jalnic de durere și confuzie Isabel se lupta cu viziuni de spectre care apar în viața de zi cu zi ei. Aceste fantome albe Stark indica ceva de rău augur se apropie, dar producția nu ține pasul cu dezvoltarea. De fapt, “expus” nu acordă într-adevăr atenție la nimic, la toate, de lucru orbește prin poliție procedural, dramă interne, și elemente supranaturale fără entuziasm, abia acordând o atenție la nevoile de suspans. Desigur, filmul Exposed a fost lovit cu un drastic re-editare, dar chiar și la cea mai naucitoare, nu e putine dovezi care sa sugereze ca ceea ce Linton asamblate inițial a fost sa fie mai interesant.

Exposed joacă periodic ca o parodie a unui răcitor spaniol, cu Linton ridicare de la Guillermo del Toro și ilk lui, teasing întâlniri suprarealiste menite să identifice în spațiul superior întunecat Isabel ca ea se ocupa cu toate tipurile de stres. Există mai multe margini definite cu povestea Galban, în urma COP gol emoțional în timp ce umbre Negre, lupta cu propriile sale limite ca un tată și de poliție profesionale, cu Janine un memento de greșeli care refuză să dispară. Chiar Rocky are propria sa subplot, cu beligerante locală o victimă a brutalității poliției, motivarea l să-l omoare. Firele nu sunt țesute împreună, jucând ca trei filme diferite proiectate, în același timp. “Expus” nu este imposibil de urmat, dar răspunsurile ia 90 de minute pentru a ajunge, și nu există pic de aici, care necesită o atenție, chiar feluri de mâncare scenariu sus tragedie și Dezorientare a trage telespectatori în adânc.