Exodus Zei şi regi – Exodus Gods and Kings (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Drama
Producator(i): Adam Cooper, Bill Collage
IMDB: 6.1
Regia: Ridley Scott
Actori: Christian Bale, Sigourney Weaver, Joel Edgerton, Aaron Paul


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Exodus Zei şi regi – Exodus Gods and Kings

Ridley Scott ne poartă în vremuri imemoriale, descriind în premiera lunii decembrie exodul evreilor din Egipt, în căutarea Pământului Făgăduinței, sub conducerea lui Moise (Christian Bale). Unul dintre cele mai captivante fragmente ale Bibliei are parte de o nouă ecranizare, cu efecte speciale de ultimă generație. Locațiile de filmare au inclus un arid lanț muntos din provincia spaniolă Andalusia, studiourile Pinewood din Londra, dar și deșerturile din Maroc.

Indiferent de ce credem (sau nu), lipsa de respect a filmului astuia pentru materialul original e aproape insultatoare. E trist, pentru ca in general imi place Ridley Scott. Pana si versiunea lui (foarte personala de altfel) a lui Robin Hood mi-a placut, dar filmul asta e ingrozitor de nesarat.

Lasand la o parte faptul ca modifica gratuit povestea lui Moise, nu aduce nimic inovator in schimb. Personajele sunt lipsite de dimensiune, si in cateva cazuri absurde (cred ca actori mai prost utilizati ca Ben Kingsley si Sigourney Weaver, ca sa nu mai vorbesc de Torturo, probabil nu au existat de multa vreme in istoria cinematografiei). Care a fost scopul casting-ului unor actori ca ei? Cred ca daca toti trei adunati la un loc au 10 replici e mult. :/ De altfel, nici celelalte personaje nu au nici un fel de personalitate. Nu-mi dau seama ce au vrut scenaristii (ca se pare ca sunt mai multi; vorba aia, bucatari multi la ciorba), dar n-a iesit nimic. Daca iesea prost era mai bine.


Trailer Exodus Zei şi regi – Exodus Gods and Kings