Ex Machina (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Drama, Mister, SF
Scenariu: Alex Garland
IMDB: 7.7
Regizor(i): Alex Garland
Actori: Alicia Vikander, Domhnall Gleeson, Oscar Isaac


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Ex Machina

Caleb, un programator de 24 de ani angajat al celei mai mai companii de IT, câștigă o competiție internă care avea ca premiu o săptămână alături de Nathan, șeful extrem de retras al companiexi, la reședința lui izolată din munți.

Dar, când Caleb ajunge pe domeniul acestuia, descoperă că va fi nevoit să participe la un experiment fascinant, dar foarte bizar, în care va trebui să interacționeze cu prima inteligență artificială reală din lume, adăpostită de o superbă fată-robot.

Scenaristul/regizor ALEX GARLAND (28 Days Later, Sunshine) ne aduce o viziune care-ți îngheață sângele în vine asupra viitorului deloc îndepărtat al inteligenței artificiale. Experimentul pe care îl va trăi Caleb se va transforma într-o bătălie psihologică sumbră, cu întorsători de situație care îl vor pune în fața unei alegeri extrem dificilă: mașina sau omul?

Dupa primele treizeci de minute, am fost inmarmurit de cat de bun poate fi acest film. Nu-mi venea sa cred. Incet-incet insa, scenaristul si producatorii au vrut sa arate ca pot da cu batul in balta. Ma rog. Filmului ii lipsesete pana la urma justificarea si nu are substanta. E prea lichid. Fetele nu au putut umple cu prezenta lor, ce e gaunos. Si nici cei doi baieti.

Ideea de robot uman este foarte tare doar daca nu faci din ea o varza. Credeti ca un robot poate fi invatat sa minta si sa ucida? Sau poate alege sa faca asta??

Nu cred in maleficitatea masinilor. Se spunea intr-un film (bun): “Natura e cruda, dar nu diabolica” Masini care baga cutitul usor si lin, cu o mirare animata si umana, imi repugna. Ideea o refuz si o resping. Bomba atomica nu a gandit. Altfel nu sunt chiar sigur ca ar fi ajuns pa Pamant.


Trailer Ex Machina