Everywhen (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Jarand Breian Herdal
Actori: Hugo Herrmann, Harald Evjan Furuholmen, Brathen Elin Synnøve
Anul: 2013
Gen: Thriller, SF, Actiune
Durata: 70 minute
IMDB: 3.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Everywhen

Pentru a aprecia acest lucru, într-adevăr trebuie să știți câteva informații de bază înainte de a vizualiza. În caz contrar, cel mai probabil să găsească filmul îngrozitor. Ca și în cazul în care nu am știut că Roberto Rodriguez prima caracteristică “El Mariachi” a fost făcut pentru un total de 8000 de dolari, nu te-ar crede cu adevărat că filmul este mai mult decat OK. Când ajungi să știi că e făcută într-o singură lovitură, datorită costului de film de 35 mm, pur și simplu nu poate fi mai impresionat.

Ce trebuie să știți despre acest film, este că este făcută dintr-un cuplu de 17 ani din Norvegia copiii de liceu, cu toți amatorii în toate rolurile. Apoi, este mai ușor pentru a obține impresionat. Totuși, acest lucru nu face acest film mai mult decât o curiozitate, din cauza asta, pentru că e prea mult să nu funcționeze, deși ideea este destul de bun, munca de fotografie este bine făcut, efectele sunt OK pentru bugetul acesta și funcțiile scor foarte bine . Pe de o parte mai rău acționează amatoristă povestitor incoerent, prost engleza vorbită și dialogul branzos din majoritatea actorilor și un ritm confuz. Se face cu dialogul limba engleză doar pentru a face piața pentru film mai mare.

Dar, fiind făcută pentru mai puțin de 10.000 de dolari, există destul de multe care surprinde. Acest film de fapt, a făcut la Cinema de presă, la un cuplu de cinematografe din Oslo, cu destul de bun rândul său, în sus, și este lansat pe Blu-ray și DVD în destul de câteva țări de către un alt divertisment mondial.


Trailer Everywhen