Everybody Wants Some (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Richard Linklater
Actori: Blake Jenner, Tyler Hoechlin, Ryan Guzman
Anul: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Everybody Wants Some

În Texas, în toamna anului 1980, colegiu student în anul întâi Jake (Blake Jenner) – un ulcior șmecher în liceu – se mută în casă, el va fi partajarea cu alți membri ai fictiv de Sud-Est Texas Cherokees echipa de baseball colegiu, și se întâlnește mai multe dintre noii sale coechipierii, inclusiv colegul său de cameră Billy (Will Brittain). Care a fost poreclit “Beuter” din cauza accentului său alb de Sud.

El se alătură Finnegan (Glen Powell), Roper (Ryan Guzman), Dale (Quinton Johnson), și Plummer (Temple Baker) de croazieră campusul cu mașina. In căutarea de a întâlni studenți de sex feminin. Oprire pentru a discuta cu două femei se deplasează în apartamentul lor, upperclassmen Roper. Un neapologetic copoi-dog – Finnegan – adoptând un ton fals feministe – ambele “grevă” cu ei, dar unul dintre ei. Comentarii care – Beverly (Zoey Deutch) ii place Jake ( “tipul liniștit pe bancheta din spate”); el face o notă de numărul ei apartament.

La o întâlnire echipa de la casa, antrenorul de baseball introduce noii jucători, printre care se numără. Jake, Plummer, Beuter, Brumley (Tanner Kalina) – toate bobocilor. Si doi de transfer de studenți: Jay (Juston Street), recrutați pentru nivelul său profesional tangaj și Willoughby (Wyatt Russell). Un bărbos filosof-stoner. Antrenor citează două reguli: nu alcool în casă, și nici femei la etaj. Dar echipa le nu ține cont, mai târziu o petrecere beat, cu mai mulți membri ai echipei de a lua femei până la dormitoare lor. Jake încearcă să ia o femeie pe care a întâlnit în camera de la primul etaj care le-ar pus deoparte pentru sex. Dar este ocupat, iar Beuter refuză să părăsească camera lor astfel încât Jake nu se poate folosi.


Trailer Everybody Wants Some