Eu Frankenstein – I Frankenstein (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Fantezie, SF
IMDB: 5.1
Regia: Stuart Beattie
Actori: Aaron Eckhart, Aden Young, Yvonne Strahovski, Bill Nighy


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Eu Frankenstein – I Frankenstein

Acțiunea filmului este plasată într-un prezent distpoic, unde gargui răzbunători și demoni feroce se dezlănțuie într-o bătălie finală pentru putere. Creație a lui Victor Frankenstein, Adam se trezește prins în mijlocul confruntării celor două rase și ajunge astfel să descopere un secret despre el însuși ce ar putea schimba soarta luptei, dar și destinul său, pentru totdeauna.

“Frankenștein, eșec la box office-ul american”. Na ca le-a ajuns pana si lor sa le fie greata, dupa ce au mancat kilograme intregi de “francize” cu gura plina la refuz…
Din nou personaje sau eroi reciclati, refurbishati sau doar resuscitati, foarte artificial si fara rezultat.

insuccesul nu e doar la box-office, ci peste tot si complet previzibil de cum te uiti la poster sau doar citesti titlul. Cate zeci de Frankenșteinuri mai asteptam? Nu ne ajung cateva? Nici macar nu merita descarcat ilegal. Si totusi 65 milioane $???

Da-le zuckerbergilor bani si uite ce fac cu ei…. Fie e o risipa nesimtita si total neinspirata (dar foarte paguboasa), caci se pare ca idioti exista peste tot sau, dimpotriva, “baieti destepti”, iar filmul asta e o doar o alta forma ingenioasa de spalare de bani. Ca prea sunt multi.

Asta e parerea mea deocamdata si nu planuiesc sa-l vad, deci nu-l voi nota. Daca soarta va schimba aceste lucruri, probabil ii voi da un doi de incurajare.


Trailer Eu Frankenstein – I Frankenstein