Eu cu mine şi Irene – Me Myself & Irene (2000) film online subtitrat

Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Actori: Jim Carrey, Renée Zellweger, Anthony Anderson
Anul: 2000
Gen: Comedie
Durata: 116 minute
IMDB: 6.5

loading...

“Eu cu mine şi Irene” este o comedie lucrat și acru care se stârnește de a crea umor reale, iar apoi stabileste înapoi încruntat într-un complot de nepătruns și personaje care repeta același schtick, sperând poate de data aceasta va funcționa. Se joaca Jim Carrey intr-un rol care l-Mires în versiuni ale aceluiași GAG, de peste si peste. Renee Zellweger co-stele ca o femeie care stă alături de el pentru nici un motiv aparent, cu excepția că scenariul cere-o la.

Filmul este de frații Farrelly, Peter și Bobby, a căror “Mary cea cu vino-ncoa “Eu cu mine şi Irene” încă mă face să zâmbesc de fiecare dată când mă gândesc la asta, și ale căror “Kingpin” este o comoară îngropată. Ei au lucrat cu Carrey în “Dumb and Dumber”, care are unele râde foarte mari în ea, dar de data aceasta formula lor de scatologie, sexualitate, incorectitudine politică și obscenitate vesel pare scris de numere. Filmul este ofensator ca cea mai mare parte munca lor, ceea ce ar fi bine dacă se răscumpărat cu umor. Nu. Există, de exemplu, un pasaj făcând extins joc de un albinos care nu este amuzant deloc, niciodată, în nici o parte, dar dureros drone pe și de pe, până când realizatorii polițist afară și să-l facă PAL eroilor.

Carrey joacă un polițist Rhode Island, care pune cu insulte șocante la maturitate și uniforma și reușește cumva să fie un soare Dr. Jekyll, până în cele din urmă el fixează și permite lui Mr. Hyde să hoinărească liber in “Eu cu mine şi Irene”. Ca tipul frumos (numit Charlie), el continuă zâmbind după ce soția lui îl prezintă cu trei copii negru, tatal de un sofer de limuzina pitic și membru Mensa. El ține chiar și zâmbind atunci când vecinul său permite câinele său de a defeca pe gazon lui, în timp ce soția vecinului fură ziarul, iar în cazul în care băieții din frizerie râde de încercările sale de aplicare a legii.