Este deja maine in Hong Kong – Already Tomorrow in Hong Kong (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Emily Ting
Scenariu: Emily Ting
Actori: Jamie Chung, Bryan Greenberg, Richard Ng
Anul: 2015
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Already Tomorrow in Hong Kong

În această comedie romantică, Ruby, care este designer de jucării în L.A., vizitează Hong Kong-ul pentru prima oară cu afaceri. Ea îl întâlnește pe Josh, un american expatriat care îi prezintă orașul. Plimbându-se noaptea pe străzile care pulsează cu energie, cei doi încep să vorbească și nu pot nega atracția dintre ei.

Însă tocmai când situația dintre ei începe să pară promițătoare din punct de vedere romantic, noaptea lor este scurtată de o revelație surprinzătoare. Un an mai târziu, Josh și Ruby, care trăiesc acum permanent în Hong Kong, se întâlnesc pe un feribot care merge din Hong Kong spre Kowloon. După ce află că amândoi au parteneri în momentul de față, ajung să petreacă noaptea împreună prin Kowloon.

În momentul în care ajung la un club underground, ei deja nu își mai pot ascunde sentimentele pe care le au unul pentru celălalt. Însă când li se oferă ocazia să meargă mai departe la sfârșitul nopții, vor îndrăzni să facă următorul pas și să își trădeze partenerii?

Script-ul, presupunând că această trăncăneală nu a fost tot ad-improvizate, a fost născocite și lipsit de imaginație. In primul rand, tipul, Josh, era în finanțe și fata, Ruby, îl încurajează să “urmeze visul” de a deveni un scriitor. De ce toți sătenii au furcile lor afară pentru bancheri? Este consumul redus de fructe agățat. El vrea să fie un scriitor, dar pentru cineva care, în limba engleză, secundar, Lit, gramatica lui este atroce. Ce se întâmplă dacă visul său este de a trăi într-una dintre cele mai interesante orașe din lume și nu trebuie să-și vândă sângele lui să trăiască?


Trailer Already Tomorrow in Hong Kong