Escobar Paradise Lost (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Romantice
Producator(i): Andrea Di Stefano , Francesca Marciano
IMDB: 6.6
Regia: Andrea Di Stefano
Actori: Josh Hutcherson, Benicio Del Toro, Brady Corbet


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Escobar Paradise Lost

Desfăşurându-şi evenimentele în vara anului 1991, tânărul surfer canadian Nick Brady (Josh Hutcherson). Este atras într-o ascunzătoare a unui cartel unde i se cere să comită o crimă în numele conducătorului acestui cartel. Grăbindu-se să-îndeplinească misiunea pe o cale întunecată şi abia reuşind să-şi tragă sufletul. Nick este blocat într-o enigmă care devine clară abia atunci când evenimentele trec în anul 1983.

Sosind pe coasta Columbiană într-o tabără de surf împreună cu fratele lui nerăbdător. Nick o cunoaşte pe frumoasa Maria şi se îndrăgosteşte de ea imediat. Plajele însorite oferă un contrast vizual impresionant scenelor întunecoase care urmează pe măsură. Ce Nick începe să realizeze puterea extinsă a lui Pablo Escobar (Benicio del Toro).


Trailer Escobar Paradise Lost


Review Escobar Paradise Lost

Nick este, de asemenea, un pic naiv. Atunci când Maria îl introduce unchiul ei bogat Pablo Escobar, Nick nu pune exact întrebările potrivite. El se întâmplă să se întrebe cu voce tare cum unchiul Pablo are bani atât de mult, la care Maria răspunde la întâmplare, “cocaină.” Huh? Nu mai spuneţi. Nu mult timp mai târziu, Nick menționează peste conversație politicos că unii huligani locali au fost oferindu-i și pe fratele său probleme, inclusiv atacarea Nick cu un câine violent (într-o scenă chinuitoare). Oricine a văzut un film va ști huligani sfârșesc morți. Și apoi Nick se întâmplă să fie pe moșia Escobar într-o zi pe care nu ar trebui sa fie acolo, iar lucrurile devin foarte rău.

A doua jumătate a “Paradise Lost” este de fapt un thriller destul de robust, mai ales o scenă de acțiune-suspans, în care Nick centrepiece se luptă să țină capul deasupra apei ca lumea se prăbușește în jurul lui. E un apel telefonic sau chinuitor două și un anumit sens, într-adevăr puternic de setare, incurajata de directia increzatoare, mai ales pentru un regizor pentru prima dată. Aici e momentul în care am dat seama că nu e vina lui Josh Hutcherson că personajul său nu funcționează într-adevăr.