Eroul – Ying xiong (2002) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Istoric
Scenariu: Feng Li, Bin Wang
IMDB Rating: 7,9
Regizor(i): Yimou Zhang
Actori: Jet Li, Tony Chiu Wai Leung, Maggie Cheung

loading...

Am vizionat acest film Eroul renuntat de cateva ori deja, timp pentru a scrie despre el.
Să-ți spun povestea acestui film Eroul nu este atât de simplu, există o mulțime de răsturnări de situație și nici o explicație va strica film pentru tine. Vă sugerez să viziona filmul și să citească mai târziu, sau pur și simplu citit-o.

Situat în China antică, în momentul în care China a fost împărțită în șase regate. Război terorizează țara. Împăratul Qin a ordonat pentru a captura trei rebeli care au încercat să-l, un oficial minor cunoscut sub numele de Nameless susține că el a învins toate rebelii l asasineze, el este chemat la palat. Ceea ce nu știe este eperor că părinții fără nume (el nu știa numele) au fost uciși de armata sa. Ca fiind cele mai spadasin în filme de arte martiale vrea să răzbune moartea părinților săi. Rebelii se dovedesc a fi cooperanți cu Nameless și nu au fost uciși de Nameless ci doar răniți pricepere și în secret a scăpat de la moarte (sicrie lor nu se vedea nimic din toate acestea în film) și vindecat de rănile lor (mare truc, ar dori să afla că unul). Știu că acest lucru începe să sune ca filmul tipic Kungfu, familie de băiat este ucis, băiete urcă pe munte învață Kungfu vine jos de pe munte și ia răzbunare, la sfârșitul filmului Eroul. Dar acest lucru nu este atât de simplu, acest film nu este despre răzbunare, răzbunare este într-adevăr un subiect slab pentru orice film. Filmul spune despre visul unei China unificat, fără război .. Cum se termină povestea? Doar ceas … dacă sunt sensibile despre finaluri rele pe care le-ar putea dori să săriți peste acest film. Dacă nu, se bucură.

Acum despre actorii! Rol de conducere, Nameless, este jucat de Jet Li. Cu ochii feroce și mușchii tensionate, în orice moment el taie drum prin film. -Încearcă Co sunt Donnie Yen, Ziyi Zhang. Maggie Cheung, Tony Leung. Aceasta este o distributie excelenta! Wow! (Jackie Chan lipsește de fapt).
Maggie Cheung, joacă acest personaj dramatic, zăpadă zboară, Eroul, (iubesc aceste nume) emoțional încredere, gelos, la fel ca cele mai multe femei.
Donnie Yen are o mică parte, în calitate de Sky, umple-l renuntat frumos, deși, are o scenă de acțiune mare și este destul de interesant să-l vadă cu părul lung (ascultă-mă, vorbind din nou prostii).

Ziyi Zhang are o mica parte, de asemenea, ea joacă ucenicul lui Broken Sword, Moon, care este un pic renuntat fond de teachter ei, suficient de fond pentru a rula în sus și în jos în deșert pentru el și lupta împotriva Jet Li (scena mare). Apoi, există Tony Leung ca Broken Sword, caligraf / spadasin și ca în cele din urmă se dovedește, cel care înțelege toată lumea, chiar și dușmanul său.