Epoca de gheata 4 – Ice Age 4 (2012) Film Online Subtitrat


Titlu original: Ice Age Continental Drift
Titlu Romania: Epoca de gheata 4 Continente in deriva
Regia: Steve Martino, Mike Thurmeier
Actori: Jason Fricchione, Josh Gad, Aziz Ansari, Queen Latifah, Denis Leary
Anul: 2012
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Durata: 88 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Epoca de gheata 4 – Ice Age 4

În Epoca de gheata 4, goana frenetică a lui Scrat după ghinda blestemată, pe care o urmărește de la începutul timpurilor. Are consecințe care schimbă întreaga lume. Un cataclism continental care naște cea mai mare aventură din toate timpurile pentru Manny (Ray Romano). Diego (Denis Leary) și Sid (John Leguizamo). Din cauza acestei situații, Sid face echipă cu arțăgoasa Buni, iar turma se întâlnește cu o menajerie pestriță de pirați care vor să-i împiedice să se întoarcă acasă.

Recent am ajuns sa-l vedem si putem spune ca am petrecut momente extrem de placute „in compania” celebrelor personaje. Manny, Ellie , Diego , Sid , Scrat si Eddie. Actiunea si scenariul nu stiu cat sunt de importante pentru film. Ci conteaza extrem de mult starea de spirit care o transmite intreaga productie prin glumele pasate de la unii la altii. Actiunea animatiei este doar un pretext pentru a pune in evidenta caracterele personajelor.

In acceasta serie Manny, Diego si Sid pleaca in aventura vietii lor pe un iceberg dupa ce pamantul este afectat de un cataclism natural. Astfel un intreg continent este in deriva. Numai ca Manny ramane departe de familia lui, aceastia raman pe uscat iar mamutul si cei doi prieteni vor pluti in deriva si vor da de bucluc intalnindu-se cu un cimpanzeu-pirat. Se vor lupta cu acesta, isi vor face noi prieteni si intr-un final se vor regasi cu restul „turmei”. In aceasta serie fiica lui Manny a ajuns la varsta adolescentei si la „prima dragoste” fapt ce a generat si despartirea lor.


Trailer Epoca de gheata 4 – Ice Age 4