Epoca de Gheata 2 – Ice Age 2 (2006) Film Online Subtitrat


Titlu original: Ice Age The Meltdown
Titlu Romania: Epoca de Gheata 2 Dezghetul
Regia: Carlos Saldanha
Actori: Caitlin Rose Anderson, Connor Anderson, Jack Crocicchia, Will Arnett, Queen Latifah
Anul: 2006
Gen: Actiune, Aventura, Animatie
Durata: 91 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Epoca de Gheata 2 – Ice Age 2

Aventura plina de peripetii a celor patru prieteni din Epoca de Gheata – Manny, Sid, Diego si Scrat – continua in peisajul devenit mai putin ostil datorita dezghetului.

Toate animalele se bucura de revenirea la o viata normala. Astfel, Manny se gandeste ca ar fi timpul sa-si intemeieze o familie, numai ca nimeni n-a mai vazut un alt mamut de foarte multa vreme. Manny ajunge sa creada ca este ultimul mamut in viata, pana cand o intalneste pe Ellie, unica femela mamut de pe pamant. Singura problema este ca cei doi nu se pot suferi unul pe celalalt.

Manny, Sid si Diego descopera ca incalzirea climei si dezghetul care a urmat ridica o problema serioasa: apele dezlantuite ameninta sa inunde intreaga vale.

Singura lor cale de salvare este de a ajunge la celalalt capat al vaii. Prin urmare, cei trei prieteni pornesc in aventura, impreuna cu Ellie, Crash si Eddie, doi noi amici. Niste creaturi guralive si puse in permanenta pe sotii. In paralel, filmul prezinta peripetiile lui Scrat, care aici are un rol mai important decat in cel precedent.

Imi amintesc cum deabia asteptam, sa bage filmu pe HBO ,am vazut filmu asta o vara-ntreaga e suuper. Mie mi-au placut in special de scene. Cea cu Many il lanseaza pe ala si ala incepe sa cante I caaan flyy si isi da ca prostun copac si vin toti si cred ca e mort si fratesu incepe si zice ca nu mai are cu cine imparti balegaru. Si ala deodata se trezeste si zice balegar apoi scena cand sare lenesu Sid sa salveze pe aia 2 mici. Cred infine cica nu va ingrijorati va salvez eu si sare ca prostu cap sisi da into bucata de gheata si lesina.


Trailer Epoca de Gheata 2 – Ice Age 2