Enlisted (2014) Serial Online Subtitrat

Regia: Kevin Biegel
Actori: Geoff Stults, Chris Lowell, Parker Young, Keith David
An: 2014
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.0
Durata episod: 24 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Enlisted (2014) SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09 (se lucreaza la subtitrare):

S01E10 (se lucreaza la subtitrare):

S01E11 (se lucreaza la subtitrare):

S01E12 (se lucreaza la subtitrare):

S01E13 (se lucreaza la subtitrare):

Trailer Enlisted (2014)

Sinopsis film Enlisted (2014)

Enlisted este un serial online de comedie care este centrat pe sergentul Pete Hill, care dupa o misiune in Afghanistan este stationat intr-o baza militara mica din Florida.

Review film Enlisted (2014)

Dar, în cazul în care acest lucru trebuie să fie turneul final al taxei pentru Înrolat, nimeni să nu spun că sa încheiat cu un scâncet, mai degrabă decât un bang. Al treilea și ultimul episod proiectat la ATX, “Day Alive”, continuă stretch acasă triumfătoare “Inspecția Generală” și “Armata Men”, oferind căciular comică și emoțională la ceea ce a fost un debut de sezon uimitor de impresionant. Înrolat a găsit un ritm în timp record pentru o comedie, și încă o dată show respinge scuze înșelătoare pentru comedie în favoarea alunecare în acel ritm si lasandu-l sa joace la concluzia sa naturală.

O parte din ceea ce face ca seriale online “Ziua Alive” de lucru atât de bine la un nivel structural este că este un episod strâns axat pe frații Hill. Înrolat a început cu premisa de trei frați care se ocupă de tensiunile de a fi atribuite în aceeași bază armată, dar a crescut în mod substanțial, de atunci, în tratamentul său de fiecare dintre ele. Pete a trecut de la a fi băiat de aur la uzura prin frecare detaliu său straniu de la un om cu adevărat tulburat de experiențele sale de peste mări. Derrick a trecut de la a fi un chiulangiu generic pentru cineva a cărui viață a fost definită de incapacitatea sa de a comite și să se deschidă. Randy … Bine, Randy nu a mers niciodată prea departe de a fi un goofball suprainflacarat, dar că goofiness a fost nivelată prin angajamentul său de a fi cel mai bun soldat el ar putea fi. Toți cei trei bărbați au fost dotate cu arce de caractere impresionante, care s-au jucat peste ultimele 12 episoade: confirmarea lui Pete el ar putea avea nevoie de ajutor, Derrick în cele din urmă de legătură cu barmanul Erin, Randy folosind empatia lui unic pentru a sprijini colegii soldați.