Emigrantul – The Immigrant (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Romantice
Producator(i): James Gray, Ric Menello
IMDB: 6.6
Regia: James Gray
Actori: Marion Cotillard, Joaquin Phoenix, Jeremy Renner

In Emigrantul – The Immigrant, o tânără devine, fără voia ei, protagonista unei vieţi de artistă de cabaret până când un iluzionist încearcă să-i ofere ceva mai bun, readucând-o alături de sora ei, care încearcă să imigreze în Statele Unite.

loading...

Bruno pune Ewa pe scena cu el, și ca ea trece prin propunerilor de rezoluție depuse de pozand pentru un public, el începe să se uite la ea cu o dragoste intensă confuz și că el nu poate controla sau exprima. Ewa este vizavi de Bruno lui: ea este în poziție verticală, de echilibru și distant întrucât el este întotdeauna violent și neașteptat în reacțiile sale. El este forța irezistibilă și ea este obiectul imobil, și, deși ea este cea care se face să sufere în “imigrantul” Bruno este cel care suferă de o lipsă de auto-valoare a The Immigrant și o lipsă de direcție. Indiferent de ceea ce se întâmplă lucruri rele Ewa, ea are întotdeauna religia ei și mândria ei să-i trece prin, dar Bruno, se pare clar, nu are nimic. Modul în care acestea încearcă să ajungă la celălalt este crucial și drama principal al “imigrantul.”

Perioada de odihna filmului Emigrantul – The Immigrant din New York în 1921 este meticulos redactat în bogate, culori inchise si afiseaza chiaroscuro de lumină și umbră. Gray este un regizor foarte conștient îl execută nici un detaliu vizual scape atenția, și, uneori, care are efectul de a face tot ceea ce par a fi păstrate în chihlimbar, sau ca și cum am se uita la un vis. S-ar putea spune că el prezintă narațiunea din punctul de vedere Ewa, deoarece ritmul constant de focurile de armă și încadrarea sugerează o control atent a ceea ce vedem și ceea ce noi nu vedem. De exemplu, în cazul în care excentric și a lovit-iubire Bruno conduce treptat și remorsefully Ewa în ea prostitueze pentru el, vom vedea îndoielile ei si apoi ei treptată acceptare, martirizat de situația ei aproape fără speranță în etape fără a avea vreodată pentru a vedea degradarea prostituția în sine. Gray ține că de la noi până la o scenă foarte supărător în cazul în care Ewa este lasat singur pe scenă de către Bruno și trebuie să îndure o furtună cu grindină de abuz verbal din oamenii din public. Gray păstrează camera bine pe fata Ewa ca ea sta acolo și ia în vicioase batjocura, misogini din acești oameni in filmul Emigrantul – The Immigrant. Fără ne arată oamenii sau sa ne arate ceea ce fac cu ea în pat, Gray face sa te simti atacul brutal asupra demnității ei și depozitul de mândrie ea trebuie să-l îndure acces la.

După Ewa a lucrat ca prostituată pentru o vreme, ea începe să se uite cu pleoape grele și “sufocant”, ca si cum ar pune pe accoutrements de o “femeie căzută”, fără să deplin a crede ca este ceva mai mult decât un rol . Gray a urmarit în mod evident filme Emigrantul – The Immigrant de 1910 și 1920 timpurii pentru a alimenta atmosfera generală de “imigrantului,” și aceasta se extinde la caracterizarea Ewa, care strălucește de pe ecran, vulnerabil dar rigid ne-a da, la fel ca eroinele de DW Filme Griffith; ea se mută în modul apatic că Blanche dulce făcut, atunci când ea a jucat “Judith de Betulia” pentru Griffith în 1914. Cu fiecare privire, spune ea, “Vei avea corpul meu, dar niciodată nu va avea sufletul meu”, și care conduce Bruno nebun , bineînțeles. Ea trebuie să conducă ceilalți bărbați nebun, de asemenea, că ei pot face orice doresc să trupul, dar nu pot obține cu adevărat niciodată la ea. Ea este spiritual în afara limitelor, biding timpul ei, până când ea poate obține sora ei din carantină și de a face un nou început în The Immigrant.