Emerald City (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Matthew Arnold, Josh Friedman
Actori: Ana Ularu, Gerran Howell, Oliver Jackson-Cohen, Adria Arjona, Vincent D’Onofrio
An: 2016
Gen: Seriale Online, Aventura, Drama, Fantezie
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Emerald City SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:


Sinopsis Emerald City

Este prima oară când un actor din România interpretează un rol de o asemenea anvergură într-un serial american, prin urmare era clar că aşteptăm cu nerăbdare premiera lui Emerald City. Serialul NBC îmbină spiritul clasic al Vrăjitorului din Oz cu o abordare sumbră şi violentă, rezultatul vrând parcă să amintească de Urzeala tronurilor. Iată mai jos la ce să te aştepţi de la producţia TV lansată în Statele Unite pe 6 ianuarie.

Faptul că serialul se adresează unei cu totul alte grupe de vârstă decât materialul original îl arată şi vârsta protagonistei: Dorothy (Adria Arjona din True Detective şi Person of Interest) are 20 de ani şi este studentă la medicină. Serialul îi reinventează eroinei biografia, sugerând că Dorothy, deşi a fost crescută de mătuşa Em şi unchiul Henry, ar putea avea o origine legată de Oz, mister ce va fi explorat cu siguranţă de-a lungul episoadelor următoare. Este păstrat mijlocul de “locomoţie” al lui Dorothy: în urma unei furtuni, tânăra ajunge, luată pe sus într-o maşină de poliţie, în Oz, accidentând-o pe Vrăjitoarea din Est (o impozantă Florence Kasumba, pe care o vom revedea anul acesta în Wonder Woman şi la anul în Black Panther).

Singh foloseşte majoritatea elementelor din roman, dar le schimbă caracteristicile. De exemplu, Sperietoarea de ciori este Lucas (Oliver Jackson-Cohen), un soldat din garda Vrăjitorului din Oz pe care Dorothy îl găseşte, de îndată ce îşi începe călătoria pe cărarea de cărămizi galbene, răstignit pe o cruce de lemn şi fără să-şi aducă aminte cum a ajuns acolo. Prin urmare sperietoarea de ciori ce visează să aibă creier se transformă într-un chipeş soldat amnezic.


Trailer Emerald City