Embrace of the Serpent (2015) Film Online Subtitrat

Titlu original: El abrazo de la serpiente
Regia: Ciro Guerra
Actori: Luigi Sciamanna, Jan Bijvoet, Brionne Davis
An: 2015
Genuri: Aventura, Drama, Istorice
IMDB: 8.1
Durata: 125 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Trailer Embrace of the Serpent (2015)

Recenzie film online Embrace of the Serpent (2015)

“Embrace șarpelui” este o dramă despre efectul colonialismului european pe Amazon. De-a lungul graniței din lovitură de Columbia și Brazilia, se desfășoară în două perioade istorice diferite, și dispune de un scenariu elaborat în consultare cu triburile native. Și totuși, nu se poate parea destul pentru a ieși din propriul său drum. Este inteligent și sensibil și asamblat cu o mare grijă, și în valoare de ceas doar pentru imaginile sale din junglă, care este adesea văzută din punctul de vedere cu puncte de o canoe de alunecare peste apă cețoasă, sau o parte de exploratori se deplasează prin desișuri de arbori noduroși și arbuști.

Dar, acest film din partea columbian scriitor-regizor Ciro Guerra pare potrivnic lăsa o imagine misterioasă sau un moment poetic Linger pe ecran, și în minte, fără să-l instantaneu folosind ca o rampă de lansare pentru a vorbi despre conflictul dintre albi si nativii ei se exploatează ( chiar si atunci cand albii sunt oameni de știință care s-au luminat de fantezie mai mult decât industriașul tipic sau soldat). Nu este nimic în neregulă extrem cu filmul, dar, de asemenea, nimic uimitor despre el-afară de simplul fapt al existenței sale, desigur, care nu este nimic de a trage pe nas la. Fotografiere o caracteristică pe locație în junglă este nici o gluma, ca Werner Herzog, director al cărui spirit planează asupra producției, a învățat când a trimis un astfel de director de film vs drame Natura ca “Aguirre, mânia lui Dumnezeu” și “Fitzcarraldo.”

Apele de junglă sunt pline de șerpi, unele și altele otrăvitoare constricting, precum și probabilitatea de a contracta unele boli oribile sau pierind într-un accident trebuie să fi cântărit în mintea echipajului. În jurul fiecărui nou cot de râu este o metaforă, fapt care Guerra înțelege și nu este timid despre exploatarea. credite de deschidere a filmului juca peste imagini ale unui imens anaconda dă naștere la șerpi copii, o secvență cu conotații biblice grele, care funcționează la fel de bine ca o analogie pentru colonialismul (invaziile una lui era din grădina Edenului, dând inevitabil naștere altuia) sau pentru capacitatea de rezistență a terenului și a poporului. Dar, în ciuda acestei imagini și multe altele ca el, filmul devine niciodată mai ales vizionar, cu atât mai puțin trippy. Este o poveste pamantean, prozaic, care joacă de cele mai multe dintre regulile obișnuite povestitor comerciale.

două personaje albe majore ale filmului se bazeaza vag pe indivizi reali. Una dintre ele este german Theodor etnologul Koch-Grünberg, care în secolul al 20-lea a explorat râul Yapura și Rio Negro până la granița cu Venezuela. Cealaltă este american cercetator psihedelice si botanist Richard Evans Schultes, care a studiat amazoniană etno-botanica din anii 1940. Cercetătorul anterior este numit Theo aici și interpretat de Jan Bijvoet de Borgman. El ajunge în poveste care suferă de malarie și care necesită medicina autohtonă și o anumită cantitate de asistență medicală și de mână-exploatație. Celalalt personaj a fost numit Evan (Brionne Davis), un american care caută o plantă numită yakruna, care creste pe plante de cauciuc și îmbunătățește calitatea acestora; el pare să fie refăcând traseul lui Theo, și are chiar unele dintre jurnalele sale într-un rucsac.