Elvis & Nixon (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Liza Johnson
Actori: Michael Shannon, Kevin Spacey, Alex Pettyfer |
An: 2016
Gen: Comedie, Istorice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Trailer Elvis & Nixon (2016)


Review Elvis & Nixon (2016)

Salutări de nou din întuneric. Deviza unghiile tonul filmului: “. Pe 21 august, anul 1970 doi dintre cei mai mari artiști de înregistrare ale Americii au întâlnit pentru prima dată” Directorul Liza Johnson continuă să spună povestea lumi se ciocnesc – o reuniune Biroul Oval cu președintele Richard Nixon și Elvis Presley. Desigur, aceasta este o contabilitate fictivă și satiric, din moment ce Nixon nu a kickoff pasiunea lui de înregistrare până în anul următor.

Ar fi destul de ușor pentru a bash filmul ca grele pe brânză și lumină acuratețea istorică, dar care ar fi lipsa punctului. Aceste două figuri publice nu ar fi putut fi mult diferit unul de altul, dar script-ul (Joey și Hanala Sagal, și Cary Elwes) găsește o modalitate de a avea aceste două icoane dețin o conversație … lipirea peste ura lor reciprocă de la The Beatles.

Secvența de deschidere de credit teribil surprinde perfect perioada de timp și este o operă de artă în sine. Noi vedem mai întâi pe Elvis țâșnind tuburile de imagine în camera cu TV de la Graceland. A dezgustat cu rapoartele de știri ale Woodstock și a consumului de droguri in randul tinerilor din America. Un complot liber construirea pentru a se întâlni cu președintele Nixon și de a oferi serviciul său ca agent-at-large Federal, Elvis este cea mai mare parte interesat de adaugarea unei insignă federale pentru colecția sa.

Michael Shannon joacă Elvis si Kevin Spacey preia rolul lui Nixon. Mai degrabă decât un personificare fin reglat, Shannon merge după o impresie mai buna sau re-imaginarea regelui. Este o potrivire perfectă pentru această setare, și nu este nimic ca uitam Shannon da o demonstratie de karate improvizat pentru liderul lumii libere, în cel mai faimos cameră din America.