PortalulTauTV.ro a devenit PortalulTauTV.com


Elita gangsterilor – Gangster Squad (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Paul Lieberman, Will Beall
IMDB: 6.8
Regia: Ruben Fleischer
Actori: Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin, Nick Nolte

loading...

Este posibil să fi observat că remorci pentru “Elita gangsterilor” sunt presărate cu citate de revizuire hiperbolice furnizate de critici sindicalizat de merit dubioase. Sunt un semn sigur de mediocritate unui film, și blurb meu preferat astfel de incidente “Gangster Squad”, ca “cel mai bun film cu gangsteri deceniului !!” Omule, ce o trageți. Dacă e adevărat, în următorii șapte ani vor fi prost pentru gen crima favorit din lume.

Pentru a fi corect, această doză țipător de Pulp Fiction (“inspirat de evenimente reale”) nu este o pierdere de timp. Acesta oferă plăcerea marginal al unei stele toate exprimate slumming prin modul lor de un desiș de complot de rutină, dialog aproape ridicol și incendiul constant de arme Tommy. Acesta din urmă, de asemenea, a condus la o eliberare amânată: O scena care implică mitraliere într-un teatru de film a fost tăiat după anul trecut tragic “The Dark Knight Rises” crimele multiplex din Aurora, Colorado, și alte scene au fost rescrise și re-shot pentru a umple golurile în narațiunea.

Nu că ar fi contat prea mult. Nici o cantitate de tinkering ar putea repara neconcordanțe tonale ale filmului Elita gangsterilor. Un specialist comedie pas cu pas în teritoriul semi-dramatic, director Ruben Fleischer a marcat un hit modest cu amețitoare, satiric “Zombieland” din 2009 (el este în prezent filmează o continuare), și livrate o mulțime de râde la televizor, conducerea segmente ale lui HBO “Funny or Die prezintă “și de lucru cu Jimmy Kimmel, Zach Galifianakis, Michael Cera și Will Ferrell, printre altele.

În “Elita gangsterilor”, cu toate acestea, pare Fleischer din elementul său. Filmul are aspectul familiar și simt de un gangster clasic, cu o multime de lemn de esență tare lustruite, mașini de epocă, întunecate și strălucitoare atenție meticuloasă la detalii Perioada de costum, arhitectură și design interior. De imagine Dion Beebe, care a castigat un Oscar pentru munca sa la “Memoriile unei Geisha” (și a fost nominalizat pentru “Chicago”), cade “Gangster Squad” într-o paletă bogată de umbre de fum și orbitor opulenta viața de noapte. Cu toate acestea, pentru toate productia de luciu post-război și o atmosferă capricios, veți obține încă sensul că Fleischer este abia suprimarea un îndemn pentru a falsifica genului.