Elephant Song (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Charles Binamé
Actori: Bruce Greenwood, Xavier Dolan, Carrie-Anne Moss, Catherine Keener
Anul: 2014
Gen: Drama
Durata: 110 minute
IMDB: 6.5

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

loading...

Înainte ca povestea să ajungă publică, doctorul Toby Green este trimis să investigheze dispariția misterioasă a colegului lui dintr-un spital care fusese recent implicat într-un scandal de proporții. Convins de faptul că Michael, un pacient cu probleme psihice serioase, ascunde informații despre colegul dispărut, Green este decis să afle care este adevărul. În plus, el nu se grăbește să se întoarcă acasă, unde are o viață foarte complicată, așa că are timp să analizeze atent toate detaliile. Ignorând sfaturile asistentei Susan Peterson, cea care îl cunoștea cel mai bine pe Michael, Green decide să controleze atât situația, cât și pacientul. Pe măsură ce Michael confirmă inteligența superioară și natura de manipulator despre care Green fusese avertizat, devine tot mai neclar care dintre cei doi, pacientul sau doctorul, domină, de fapt, în acest duel psihologic.

Michael, între timp, este singurul cu un trecut care rămâne ascunsă. Știm că e un gânditor profund și că mama lui a fost o cântăreață de operă bogat, dar este dificil de înțeles modul în care el a terminat ca un pacient la ospiciu. El prezintă adesea un comportament imatur și sporadice, dar acest lucru pare a fi un rezultat al febrei și o cabină copilărie infernal, nu o tulburare psihologică.

De-a lungul narațiunii din Elephant Song există o paralelă între trecut și prezent, care se exprimă mai mult decât doar prin structura evidentă a naratiunii flashback. istoricul spitalului pentru abuz sexual se întoarce sub forma acuzațiilor lui Michael față de Dr. Lawrence, si Dr. Green si sora cu moartea fiicei lui Peterson este conectat la ceva ce se întâmplă cu Michael în punctul culminant. Ce sa întâmplat cu mama lui Michael oglindește, de asemenea, ceea ce se întâmplă în cele din urmă să-l în timpul interogării (cred că de trei note false cântăreață de operă și pretențios lui de trei bomboane de ciocolată).