Electric Slide (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Biografie, Crima
Producator(i): Timothy Ford, Tristan Patterson
IMDB: 4.8
Regia: Tristan Patterson
Actori: Patricia Arquette, Isabel Lucas, Jim Sturgess

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Inspirat din realitate, filmul Electric Slide spune povestea lui Eddie Dobson, un playboy de la Hollywood care a jefuit 64 de banci intre iulie 1983 si februarie 1984, recordul fiind de sase banci intr-o singura zi. Dupa ce si-a terminat cei zece ani de inchisoare, s-a angajat administrator in resedinta lui Jack Nicholson. Acesta l-a trimis de trei ori pe Eddie la un tratament de dezintoxicare si apoi l-a concediat. Eddie a inceput iar sa jefuiasca banci, dar a fost prins dupa al optulea jaf.

Eddie Dodson împrumută bani de la bancă pentru a finanța un magazin de mobilier elegant, care dubleaza ca un club de noapte. Când el nu este în măsură să plătească înapoi împrumuturile, el se întoarce la rechin împrumut Roy Fortune. Dupa ce prietena lui din clasa de sus, Charlotte, îl halde, Dodson fură un vas scump de la prietenul său Tina și pioni-l pentru un pistol de pornire. In timp ce la un club de noapte, el întâlnește Pauline, și, după ce ea a insistat sa dea plimbare cu ea, ei încep, datând de după lipirea peste dragostea lor de muzică trendy punk din Los Angeles. Dodson mărturisește în ea că intenționează să jefuiască o bancă.

În dimineața următoare din filmul Electric Slide, Dodson-si respecta planul. Aspectul său elegant și comportamentul cochetă face o impresie asupra povestitor banca, iar ea nu a pornit alarma până când părăsește. Cei care investighează ofițerii de poliție, detectivi de vacanță și de Mercur, au prea puțin pentru a merge pe în afară de simțul modei scumpe. Cu toate ca frustrat take sa limitat, Dodson folosește banii pentru a începe încet plãtind Fortune. Care a Dodson Impressed tras de jaf, Pauline devine în cele din urmă șoferul lui scăpare. Ea sugerează că nu fură cu adevărat de la oameni, dacă le oferă un serviciu. Dodson obiective casierii de sex feminin, pe care îi complimente ca el cere bani.