Electra Woman and Dyna Girl (2016) Film Online Subtitrat

Actori: Christopher Coutts, Hannah Hart, Grace Helbig
Anul: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 5.9

Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer Electra Woman and Dyna Girl (2016)

Review film Electra Woman and Dyna Girl (2016)

Cum face un super-erou a lua o pauză în aceste zile? O expunere pic pe internet niciodată rău nimănui, cu siguranță, nu Grace Helbig și Hannah Hart, senzațiile pe YouTube la conducerea “Electra Woman și Dynagirl”, un riff pe show de televiziune omonim Syd și Marty Krofft lui 1976. Cele doua vedete, care au combinat 5,4 milioane de abonați, s-au unit fortele pentru a produce o serie de web opt părți a lansat pe toate platformele de streaming pentru cumpărare pe 7 iunie. Și este mult cu totul diferit de genul de Odysseys super-eroi puteți găsi pe marele ecran in aceste zile.

Este o poveste simplă: Două eroine mici-oras au fost lupta împotriva criminalității în orașul lor Podunk încă de când s-au ridicat unul pentru celălalt pe terenul de joacă. Dar ei au vise mai mari. Obosit de a privi super-eroi mai puțin calificați semnează oferte de avizare, Electra Woman (Helbig) Filme duo lovind cap la cap într-un magazin de colt, stick-up, care merge rapid virale si devine le-a observat de mare timp de agenție de la Hollywood CAA, scuzați-mă-CMM sau , Creative Masked de Management.

În cazul în care sună ca o alegorie pentru Helbig și Hart traiectoria propriu de comici necunoscut filmează în bucătării Brooklyn stele de pe YouTube iubite pe plan internațional, e clar în mod intenționat. Scriitori Hannibal Deiz, Chris Marrs Piliero si Don Piliero sunt inteligente de a mea paralele evidente pentru kughs. Unele dintre cele mai cleverest momente vin sub forma de Asides conștient de sine despre Internet ( “teribil și minunat”), tehnici de încadrare pentru iPhone ( “nu filma vertical”), iar seria “complot:” Eu promit că vom nu merge pe două divergente călătorii de caracter. ”

Dar ei fac, în mod natural. Cand cei doi ajung in Los Angeles, ei sunt ademenite în formă clasică de la Hollywood de către agentul onctuos Dan Dixon (Andy Buckley, de la “The Office”, dând pur aur Ari Gold). Electra Femeia este peste luna, in timp ce Dynagirl este sceptic. Poti ghici ce se întâmplă de acolo.

Așa cum Electra Femeia se ridică la faima, Dynagirl este retrogradată la statutul de Sidekick, iar prietenii își pierd pasul unii cu alții și cu rădăcinile lor de combatere a criminalității. Dar atunci când un nou super-vicleana ajunge pe scena pentru a face ravagii pe oraș și răpesc Dynagirl, Electra Femeia trebuie să revino uluire ei induse de faima și graba de partea prietenei ei.