El Ardor (2014) Film Online Subtitrat

Alt titlu: The burning
Regia: Pablo Fendrik
Actori: Gael García Bernal, Alice Braga, Chico Díaz, Jorge Sesán, Claudio Tolcachir
Anul: 2014
Gen: Drama, Western
Durata: 101 minute
IMDB: 4.7

Cea de a treia de Vest în Cannes din acest an, ca urmare Kristian Levring Mântuirea și Tommy Lee Jones ‘The Homesman, director argentinian Pablo Fendrik Ardor airlifts genul – plin cu eroul taciturn, holdouts frontieră crenelat și armele pentru-închiriere nemilos – în jungle Misty de-a lungul marginea Rio Parana. În timp ce distinge prin setările luxuriante și vena cvasi-mistic, filmul este oarecum greoaie și joasă pe musculare narativ. Dar prezența mocnit de piste Gael García Bernal și Alice Braga ar trebui să ofere un impuls producției frumos pe piețele latine.
Textul de pe ecran la inceputul ne informează de ritualuri antice prin care cei care trăiesc în pădurile tropicale dense invocă de ființe din râu pentru a le proteja în vremuri de pericol. O mare parte din intriga timpurie este raportat la introducerea enigmatic caracterului Garcia Bernal, iar dacă e muritor sau magic in filmul El Ardor.

loading...

Creditat ca Kai El Ardor deși niciodată numit în film, el iese bustul gol de la râu, cu unele puturos neo-tribal muncă tatuaj impodobirea umeri. Tipul ăsta este în mod clar în armonie cu lumea naturala; el exploatează proprietățile medicinale ale plantelor și animalelor din junglă, face arme de viță de vie și bastoane sale, și experiențele sale încălcări, cum ar fi rani personale. În ceea ce privește old-school de Vest, el e sălbatic nobil stoic. Sau cel puțin scriitor-director Fendrik ne tachinează de gândire în El Ardor. Trei frați, condus de rece Tarquino (Claudio Tolcachir), locul de muncă în calitate de mercenari pentru companiile arderea în jos junglă și înlocuirea acestuia cu plantații de pin și soia lucrative, evacuarea fermierii locali autonome prin orice mijloace necesare. După forțând o astfel de fermier, Joao (Chico Diaz), pentru a semna un proiect de lege fals de vânzare, apoi le ucide-l în fața fiicei sale, Vania (Braga), și răpesc ei in El Ardor.

Devine clar că dezamăgitor Kai nu este un puternic zeu râu, când a rămâne în ascuns, ma uit la cum aceste crime au loc. Dar el a patch-uri la rănile altor rezidente a fermei, Jara (Lautaro Vilo), apoi își propune să urmărească mercenarii și de salvare Vania, strict salvarea ei de la viol.După ce configurați acțiunea cu o multime de atmosferă și tensiune, precum și un sentiment viu al junglei ca o viață, respirație entitate, Fendrik permite impuls filmului pentru a disipa, deoarece amesteca spre confruntarea finală inevitabil. Reticența evident Kai de a ucide servește mic scop dincolo de cumpărare de timp narativ. Cu toate acestea, midsection persistent, înainte de a și Vania a reveni la ferma, prevede captivant întâlniri strânse cu un jaguar, al cărui habitat este amenințat ca cea a fermierilor locali.

Fendrik se ocupă de acțiunea culminant cu încredere in El Ardor, ca opt mercenari închide în pe-gata și așteaptă-Kai, Vania si Jara, care se încheie într-un duel pușcă în lumina soarelui arzător chiar din PlayBook Vest clasic. Dar în timp ce există unele noutate în utilizarea convențiile genului pentru a contempla păcatul îmblânzire unei frontiere sălbatice, filmul omagial în sine durează mult prea în serios; se termină prin a fi nici suficient de inventiv, nici revizionistă a depăși clișee sale arhetipale.