Ek Chalis Ki Last Local (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Sanjay M. Khanduri
Actori: Abhay Deol, Neha Dhupia, Amit Mistry
An: 2007
Gen: Aventura, Comedie, Crima, Indiene
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Ek Chalis Ki Last Local

Am avut acest film cu mine pentru mai mult de o săptămână și nu am avut nici o intenție de a vedea asta. Câteva comentarii și o noapte (pe care îmi voi aminti mereu), mai târziu, am fost sigur că am văzut unul dintre film la Bollywood cel mai distractiv vreodată (și da, l-am văzut o mulțime). Întreaga ambianta filmului este de așa natură încât se vede cel mai bine pe timp de noapte, cu un prieten (dar mi-a plăcut cel mai mult l uitam singur) și fumuri (nu uita fumeaza) …. nu am fost un fan al NEHA care acționează Dhupia și singurul film pe care l-au văzut din Abhay Deol a fost “Na Socha tha”.

Asa ca m-am gândit “bine cât de bine poate fi?” Ei bine, 3 ore mai târziu, la întrebarea mea a fost răspuns, și a fost “awesome”. Din povestea Imprevizibil la Fascinant și Excentric (nu uitați excentric) de caractere, a fost o bucurie-ride ca nici o alta. Fundalul muzical este, de asemenea, o incantare pentru urechi inflamat (inflamat cu toate acele copycats și nasul lui Himesh sângerare terenuri de mare). De la buna chitara de blues linge la melodii simple, totul a fost o intervenție de bun venit în film.

CHARACTERS– Personajul meu preferat din acest film a fost MALVANKAR (sau Harami Malvankar după cum spune el). Ashok Samarth este pur și simplu prea bun ca ofițerul de poliție corupt, cu o atitudine și prezență dimensiunea MT.Everest. Mulți dintre personaje mi-a amintit de o serie clasic, cu un record pentru a fi Excentric și dif “Seinfeld” …. și comparația este în valoare de fiecare cuvânt din ea.


Trailer Ek Chalis Ki Last Local