Effie Gray (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Emma Thompson
IMDB: 5.9
Regia: Richard Laxton
Actori: Dakota Fanning, Emma Thompson, Robbie Coltrane

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

În cele din urmă in filmul Effie Gray, șchiopătînd în teatre britanice acest week-end, după doi ani în uitare legală, EFFIE Gray revizitează o adevărată poveste infamă a represiunii sexuale și scandal sociale în rândul elitei artei mondiale a secolului 19 Londra. Acesta este taxat ca prim scenariu original laureat al Premiului Oscar Emma Thompson, dar originalitatea este un subiect delicat aici, din moment ce lansarea a fost amânată de două procese de plagiat nereușite de la autori care au dramatizat anterior același material. Poate că zdrobit de luptele ei de judecată, Thompson acum pare sa fi dezmostenit filmul, shunning premiera la Londra si evitand interviuri promotionale din Effie Gray.

Dar poate Thompson este inteligent pentru a menține un profil scăzut, pentru că este o Gray EFFIE felie deosebit de trist de teatru fotoliu middlebrow, care adaugă la o mică nouă poveste mult-filmat. În ciuda unui complot care implică sângeriu scandal sexual, disfunctie de familie si revolta protofeministe, rezultatul final este deprimant convențional și asurzitor de bun gust. Profilul lui Thompson la nivel mondial si o distributie înstelat, condusa de veteranul Twilight Dakota Fanning, ar trebui să se asigure un oarecare interes public. Dar acest lucru timid bio-drama este o acuarelă spălăcit in loc de panza, bold voinici vii psiho-sexuale ar fi trebuit.

loading...

Londra victoriană lider critic de artă din filme online Effie Gray, John Ruskin (Greg înțelept) se căsătorește cu soția lui scoțian adolescentă Eufimia Effie Gray (Fanning) în 1848. Ea se mută în casa familiei sale pe eșichierul cu frunze din sudul Londrei, unde mama aroganți Ruskin Margaret (Julie Walters ) intampina intrusul cu tot suspiciunea teritorială înghețat al doamnei Danvers în Rebecca lui Hitchcock. Ignorată de soțul ei din ce în ce pedant, devine paranoic și EFFIE bolnav. In timpul unui sejur terapeutic în Scoția, ea începe să se formeze un triunghi amoros cu flirteaza în creștere pre-rafaelită artistul John Everett Millais (Tom Sturridge). căsătoria lui Gray în cele din urmă se rupe în jos atunci când ea pune stăpânire inițiativa, depunerea de anulare pe motive de impotență Ruskin.

În viața reală Effie Gray, în timpul acțiunii în instanță scandalos care a urmat, Ruskin acuzat în mod notoriu “circumstanțe în persoana ei” pentru eșecul său să se ridice la ocazie cu Gray. Biografi au pori mari asupra sensului său de atunci, unii sugerând omul nelumesc de scrisori a fost respins de mireasa lui young păr pubian sau de sânge menstrual. Din moment ce aceasta este o speculație pură, Thompson păstrează cu înțelepciune incidentul de pe ecran. În mod ciudat, cu toate acestea, ea nu abordează problemele chiar repulsie ale corpului lui Ruskin până la actul final al filmului, o reținere la sursă piesa cheie a puzzle-ul fără nici un motiv clar. ulterioare căsnicie lungă și fericită a lui Gray Millais este doar netransparent signposted prea, o altă omisiune ciudată.