Efecte adverse – Side Effects (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Scott Z. Burns
IMDB: 7.1
Regia: Steven Soderbergh
Actori: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law, Catherine Zeta-Jones

loading...

Side Effects, cea mai recentă lucrare de aparent inepuizabilă Steven Soderbergh, incepe a spune o poveste doar pentru a schimba brusc unelte pentru a spune un complet diferit. Problema este că prima poveste este de departe mai interesant în timp ce cea de a doua doar devine mai neverosimil cu fiecare scenă trece. Rezultatul este un film care este destul de watchable, dar nu destul de trăiește până la promisiunea de deschidere intrigant. Ca se deschide filmul, Emily Taylor (Rooney Mara, cesionat de ei accoutrements “Dragon Tattoo”) este așteaptă cu nerăbdare întoarcerea soțului Martin (Channing Tatum), după o întindere de închisoare de patru ani pentru insider trading. Cei doi încă se iubesc și Martin este de a face un efort sincer pentru a le obține înapoi de unde au fost înainte incarcerarii sale. Dar cu presiunea problemele sale de returnare, de șomaj și de bani, luptele lui Emily cu anxietate și depresie ei ateriza în spital in filmul Side Effects.

Acolo in Side Effects, ea este tratată de psihiatru Dr. Jonathan Banks (Jude Law), care prevede o mare varietate de suspecți farmaceutice uzuale – Zoloft, hoodia, Wellbutrin – pentru a controla simptomele ei. Dar în timp ce ea experimentează multe dintre efectele secundare frecvente (somnambulism, unitate sex modificat), nici una dintre aceste medicamente ajuta. Băncile consultă fostul terapeut lui Emily, Dr. Victoria Siebert (Catherine Zeta-Jones), și ea sugerează încercarea de un nou medicament pe piata numit Ablixa (a nu se confunda cu antidepresive Abilify sau Celexa). Acesta este în acest moment că povestea ia mare poftă de mâncare de neprevazute, deși telespectatorii care recunosc sursa împușcat de deschidere a filmului Side Effects poate ghici ce vine. Este suficient să spunem, utilizarea lui Emily a Ablixa are efecte secundare neprevazute nu numai pentru ei, dar pentru Martin și bănci, iar povestea devine un puzzle în care nimic nu este destul de cum pare. Cu alte cuvinte, dacă doriți să vedeți acest film și cunosc pe cineva care iubește să divulga fără să vrea spoilere, stai departe de ele până când nu l-au văzut pentru tine.

Primele scene ale Side Effects sunt destul de fascinanta ca Soderbergh liniște, dar în mod eficient pune telespectatorii în zimțate mentalitatea pe cineva de anxietate, care se simte din sincronizare cu lumea din jurul ei și neajutorat de a face ceva despre el. În același timp, el și scenaristul Scott Z. Burns (care a colaborat anterior pe “informatorul !,” și “Contagion”) oferă o privire cuttingly satiric la o lume overmedicated în care medicii servesc drept purtători de cuvânt plătite pentru companiile farmaceutice și toată lumea are o recomandare pentru un pilule sau alta, care va netezi probabil peste urme ale existenței de zi cu zi plictisitor. Chestia asta este tot mare din Side Effects, dar totul se bagat la partea odată punctul central al schimburi poveste. Fără a intra în prea multe detalii, e ca și cum Burns a luat toate evoluțiile complot melodramatice a lăsat inteligent din scenariul lui pentru “Contagion” (un alt film cu vedere slabă a industriei farmaceutice) și le umplute în “Efecte secundare” în loc. Personajele inițial fascinante găsi în curând se prizonieri de o narațiune care devine mai puțin probabil cu fiecare scenă trece până când filmul revine în ceva practic imposibil de distins de un episod de unul dintre “Law & Order” spinoffs mai mici.