Eco-anarhiștii – The East (2013) film online subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Producator(i): Zal Batmanglij, Brit Marling
IMDB: 6,9
Regia: Zal Batmanglij
Actori: Brit Marling, Alexander Skarsgård, Ellen Page

loading...

De actrita de plumb Brit Marling și director Zal Batmanglij-scris Co, “Eco-anarhiștii” aduce imediat în minte recente Indiile Marling-adăpostiți “Another Earth” (2011), regizat de Mike Cahill și “Sound of My Voice” (2012), care Batmanglij regizat; ca acele filme mai devreme, “Eco-anarhiștii” premii un aer de mister inițială peste dramă coerente, și, ca urmare sfârșește risipă premisa intrigant.

Marling joacă Jane, un fost agent FBI care a părăsit Biroul de a lucra în sectorul privat. Seful lui Jane (Patricia Clarkson) atribuie ei pentru a găsi și de a monitoriza Est, o celulă anarhistă retras, acesta cascadorii simbolică au atras atenția mass-media pentru fărădelegi corporative. După spune prietenul ei live-in care ea a fost dat o misiune în Dubai, Jane albește părul, pune pe un hanorac și Birkenstocks, și adoptă identitatea de acoperire a unui “Sarah Moss”, o drona birou transformat-tren hopping crust punk.

După o centrare în gară cu poliția expune conducerea ei originală ca Fed sub acoperire, Jane devine convins că ea a lovit-o fundătură. Cu toate acestea, în timp ce de asteptare înapoi să raporteze angajatorii ei că misiunea a fost un bust, Jane a încercat un talisman busolă care sugerează că unul dintre tovarășii ei călătoresc știe mai multe despre Orientul decât lasă pe. Sub impulsul de moment, Jane taieturi antebraț ei deschis cu un suc poate; truc de lucrări, și, în curând ea a luat pentru a obține copci la compus Est, a un conac dărăpănată în pădure de Pennsylvania in filmul Eco-anarhiștii.