Echipa de cautare – Search Party (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie
Scenariu: Scot Armstrong, Mike Gagerman
IMDB Rating: 5,5
Regizor(i): Scot Armstrong
Actori: Alison Brie, T.J. Miller, Krysten Ritter

loading...

Filmul Echipa de cautare, aruncat împreună mai mult de scris de Armstrong cu Mike Gagerman și Andrew Waller, începe cu petrecerea burlacilor de Nardo (Middleditch), care pur și simplu constă de a sta într-o dubă cu colegii de cameră / amici, Jason (Miller) și Evan (Adam Pally), buruieni fumat, băut alcool și permițându toate nesiguranța lui despre obtinerea casatorit. Ideea scenariștii “din înălțimea de ilaritate în această porțiune timpurie este cerere Evan că Roy Horn, de Siegfried si Roy, a fost atacat de un gnu, nu un tigru. Există nici măcar o încercare de a transforma într-un fel această dezinformare sau insistența lui Evan în furaje comedie; într-un fel faptul că a luat-o greșit ar trebui să fie în mod inerent amuzant.
La nunta, Jason, alimentat de droguri alimentate mărturisiri Nardo lui despre îndoielile sale de căsătorie, simte nevoia de a stopa ceremonia și-mireasa a-fi (Shannon Woodward) fuge într-un acces de furie, decizia de a merge în luna de miere mexican singur . Nardo ei urmeaza, dar este masina conectata si apoi “tuxedo-conectat” – ha ha ha, nivelul de glume tot mai bine – in Echipa de cautare, așa că se termină apel prietenii lui din California pentru ajutor gol pușcă la un telefon public în mijloc un mexican nicăieri.

Evan pe cale de a fi promovat la locul de muncă și, prin urmare, nu se poate într-adevăr pleca, asa ca Jason îl răpește, și împreună au conduce la Mexic, deși nu fără oprire la un cazino în primul rând, cu atât mai bine să reamintească franciza Hangover. Acest interludiu, care implică un interpret cazinou, Amazing Hugo (Jason Mantzoukas), și un asistent sexy (Krysten Ritter), este plin de potențial comic, dar, ca peste tot în film Echipa de cautare, scrisul este leneș, și scena pur și simplu limps pe după o configurare initial promitatoare.
Există unele efecte exceptionale decente, dar nu și de cascadorii ca Jason sfârșește prin a fi capturat de către un lord mexican de droguri (JB Smoove) și niște schimburi de focuri și o secvență jailbreak rezulta.