Early Man (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Nick Park
Actori: Tom Hiddleston, Eddie Redmayne, Maisie Williams, Miriam Margolyes, Richard Ayoade, Timothy Spall
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Early Man

Plasat la începuturile civilizaţiei, când creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi stăpâneau Pământul, filme online 2018 Early Man spune povestea lui Dug şi a tovarăşului lui, Hognob, care se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth pentru a-şi salva căminul.

Studiourile Aardman, responsabil pentru Chicken Run, animaţia stop-motion cu cele mai mari încasări din toate timpurile, revine în atenţie cu acest film despre aventuri preistorice. Într-o lume plină de primejdii, o comunitate de oameni ai peşterilor trăieşte în pace într-o vale ferită in filme online 2018 Early Man. De liniştea lor se va alege praful când în peisaj apare lordul Nooth, un invadator înarmat până în dinţi. Din distribuţia vocală fac parte Tom Hiddleston, Eddie Redmayne şi Maisie Williams.

Există o mulțime de comedii pentru a mea în stabilirea povestii în jurul unei comunități de oameni preistorici primitivi. Si acest trailer sugerează cu siguranță că regizorul Nick Park va face doar asta – dar Omul timpuriu evoluează această premisă într-un mod literal. Povestea își va scoate personajele și publicul din epoca de piatră și îi va împinge în mod nemaipomenit în tehnologia de vârf a epocii bronzului. Este o narațiune care a fost făcută înainte, dar niciodată cu farmecul, stilul și umorul ciudat al lui Aardman.

Îmi place în mod deosebit artista pe ecran în această nouă remorcă. Există o scurtă lovitură de omagiu la istoria foarte timpurie a filmului. Când tehnologia de filmare a fost folosită pentru a anima creaturi preistorice. Cum ar fi dinozaurii și alte fiare. Dar acea mini-scenă ciudată se extinde în curând. Pentru a arăta oamenilor primitivi, de piatră, cu unelte și arme, care îi acționează pe vânătoare.