Eagle Eye (2008) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Ochi de vultur
Regia: D.J. Caruso
Actori: Anthony Mackie, Michelle Monaghan, Shia LaBeouf, Cameron Boyce, Dariush Kashani, William Sadler
Anul: 2008
Gen: Actiune, Mister, Thriller
Durata: 118 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

S-ar putea place Eagle Eye. O mulțime de oameni vor. Aceasta implică neobosită: urmăriri care implică avioane, trenuri, automobile, autobuze. Sute de morți. accidente suficient pentru a stoca un Junkyard. O mulțime de lucruri în curs de suflat în sus foarte bine. Doi eroi care nu dispun de nici o experiență cu violență, dar într-un fel reușesc să lipi de până o mașină blindată sub amenințare cu arma, mergi la bordul unui avion de transport militar nepăzită și pătrunde în subsol 29-podea ultra-secret al Pentagonului.

Ele sunt Jerry si Rachel (Shia LaBeouf si Michelle Monaghan). Ambele sunt din Chicago obișnuiți până când începe obtinerea comenzi de la o voce de femeie misterioasa pe telefoanele mobile lor. Acum, încercați să urmeze această. Oricare ar fi forța se află în spatele vocea are controlul fiecare telefon mobil si camera de securitate în națiune. Ei pot controla fiecare tren crescute și fiecare semafor. Poate observa traficul și să dea instrucțiuni precise de conducere. Posibilitatea de a controla mișcările de macarale în junkyards, locurile de barje de gunoi și de a asigura o întâlnire pe un drum de pământ într-un câmp țară din Indiana. Oh in filme online Eagle Eye, și atunci când un tip conduce pe drumul de a le îndeplini într-o dubă, ei pot să le instrui pentru a avertiza pe cel care, dacă el pleacă, el va fi ucis. Dacă ei nu doresc să-l mort, atunci de ce-au-l omoare – deoarece situația reflectă în mod clar Puterea lor?

loading...

Nici măcar nu am ajuns la Pentagon, și deja publicul este rade la imposibilitățile. Nu voi obține chiar a început pe container transport aerian de marfă, seringile din interiorul și recuperarea la timp a eroilor după ei înșiși dau lovituri. Se pare că seringile au fost într-o servietă că eroii au supraviețuit morții incredibil și distrugere pentru a ridica, și nici măcar nu este necesar, după planul ia oprit. Nu voi da departe, dar singurul lucru de care au nevoie într-adevăr este un atribut al lui Jerry. Deci, aici este o idee care s-ar economisi miliarde de dolari și sute de vieți: De ce nu obține un cuplu de tipi nu-gât din partea de vest a răpi Jerry, îl tracta la bordul unui avion privat și să-l transporte la ele?

Destul cu incorectitudini. Acest film întreg este un deus lung metraj ex machina, iar dacă nu știi ce este, căutați-l, pentru că ai de gând să nevoie de ea pentru a discuta despre “Eagle Eye”. Și totuși cred că voi folosi sistemul complicat stea de rating să-i dea doua stele. De ce aș da doi în loc de, oh, să zicem, o stea? Atât din cauza elementelor care am plâns, și în ciuda elementele pe care le-am plâns.

Lasă-mă să explic. Dacă sunteți în căutarea pentru o narațiune care face prea mult sens “, Eagle Eye” îi lipsește unul. Este, în esență, o mulțime de CGI și cascadorii, toate lipite unele de la rând. LaBeouf este un actor bun tânăr, dar nu s-ar descoperi că aici. Abia am avut timp să observe că el seamănă cu un ușori John Cusack, când a fost oprit și alergare, Jerry si Rachel au devenit elemente în scene de efect. Filmul Eagle Eye, evident, intenționează să semene cu și să inspire un joc video, iar la faptul că este neted. Aștept cu nerăbdare să studenților de film Eagle Eye, folosind clickere lor de a lucra în lungimea medie împușcat. Sunt prezic mai puțin de trei secunde. Deci, pentru a rezuma, “Eagle Eye” este foarte bun la toate lucrurile pe care le opun, și l-am recunosc. Dar nu am bucura de ea.