Ea – Her (2013) Film Online Subtitrat

Regia: Spike Jonze
Actori: Kristen Wiig, Rooney Mara, Bill Hader, Chris Pratt, Scarlett Johansson, Joaquin Phoenix
Anul: 2013
Gen: SF, Romantice, Drama
IMDB: 8.0

loading...

Povestirea “Ea – Her” se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. “Ea” ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex şi sufletist, care îşi câştigă existenţa scriind scrisori personale pentru alţi oameni. Cu inima frântă după un lung mariaj eşuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale şi promite a fi extrem de intuitiv, devenind un fel de entitate de sine stătătoare.

Când îl instalează in “Ea – Her”, el este încântat să facă cunoştinţă cu “Samantha,” o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă şi surprinzător de simpatică. Pe măsură ce dorinţele şi nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adânceşte transformându-se într-o dragoste reciprocă.

Ca filmul “Ea – Her” continua, iar privitorul învață mai mult din ceea ce Theodore un tip obișnuit este-el verifică său de e-mail pe drum acasă la locul de muncă, la fel ca destul de mult noi toți în aceste zile-director Jonze, care a scris, de asemenea, scenariul filmului , construiește o lume cinematografică seducător care începe, de asemenea, să îmbrățișeze privitorului. Modul în telefon inteligent lui Teodor și activitatea sa casca este diferită de a noastră, și, în curând devine clar că “ei” este un fel de film de science-fiction, stabilit în viitorul nu prea îndepărtat, dar distinct fantastic. O mare parte din farmecul filmului este doar modul în care bine Jonze a imaginat și construit acest viitor Los Angeles, din filmul “Ea – Her”, de la cer ei smoggy la zgârie-nori sale strălucitoare a sistemului de tranzit în masă eficient și mult mai mult. (Nu a fost deja, și nu va fi nici o îndoială mai, cred că piese despre modul caucazian acest viitor LA este. Nu va fi probabil câteva bucăți Gândiți-vă cât de moda pentru pantaloni cu talia inalta, în acest viitor face viața neplăcută pentru obezi. )

Premisa “Ea – Her” futurist stabileste scena pentru o poveste de dragoste neobișnuită: una în care Theo, încă extrem de deteriorat și sensibil peste destrămarea căsătoriei sale (“Mi-e dor”, un prieten îi spune într-un mesaj de poștă vocală, “Nu trist, mopey tine. vechi, distractiv tine “), se încadrează în dragoste cu sistemul de operare în mod artificial inteligent de calculator. Filmul prezinta acest produs publicitate și, probabil, a cumpărat în cantitate remarcabilă, dar se concentrează pe interacțiunea Theo cu sistem de operare lui, care îi dă o voce de femeie. Vocea feminina “Ea – Her” se dă numele de “Samantha” și, în curând Samantha este reorganizarea fișierelor Theo lui, făcându-l să râdă, și în curs de dezvoltare un fel de constiinta umana.

Este scris în Theo și Samanthei interacțiune inițială că “Ea – Her” își găsește cel mai interesant, și adâncimi tulburătoare. Samantha, fiind, știți, un calculator, are capacitatea de a prelucra datele, precum și o dracu ‘de o mulțime de ea, la o viteză mai mare decât Theo uman. “Eu pot să înțeleg cum perspectiva limitată se pot uita la mintea non-artificiale,” ea observă jucăuș la Theo. Și în timp ce de programare Samantha este proiectat pentru a face ei simpatic la Theo, asimilarea ei de ticuri omenirii avea în curând sistemul de operare senzație emoție, sau simularea de ea, și în timp ce privitorul este amăgit de particularitățile și particularitățile Theo și Samanthei entanglement creștere , el sau ea este, de asemenea, printr-o vie curs intensiv cu privire la problema a ceea ce înseamnă să fii om.